Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Türk stoper işide sıktı. Gelecek adamlar maliyetli ne gerek var para dökmeye. Emin filan rahat oynar. Rakiplerde Necip filan oynuyor stoperde.
Ferdi sol bek oynuyor. Kalecilerin saymıyorum bile. Kaç kere senin kaleye geliyorlar zaten

Ali Koç:

"Weghorst bize önerilmişti. Hocanın profiline uymadı. Maxi Gomez bize önerildi. Geçen hafta anlaştık. Valencia 48 saat süre verdi. 48 saat dolunca hocamızı ikna edemedik. Salı günü dedik ki, devam etmeyeceğiz."

Bu weg o zaman bize de önerildi. Niye almadık abi biri açıklayabilir mi

bazen gerilince maksadını aşacak ifadeler çıkabiliyor üstat. farkında olmadan o tarz birşey olmuşsa özür dilerim üstat kusura bakma🙏
sizden de aynı şekilde @Çiğdem Gürbüz
Siz buranın eski üyelerindensiniz Sami kardeşim.
Arada olur öyle şeyler. Bizim de oluyor, hatalı sözler ağzımızdan, elimizden çıkıyordur.
Önemli olan bu erdemliliği gösterebilmek de. Siz de ona sahipmişsiniz.
Teşekkür ediyorum, ben de haddimi aştıysam özür dilerim.

Takim oturdugu an ve 2-3 mac arka arkaya kazinarsak rakip zayif oldugu an Okani kaleye atardim ve Kerem/Yunusdan birini yedegi cekerdim.

İcardi gelmiş belli ki. Artık daha hareketli forvet lazımdı, bu adam 2 yıl yattıydı, sadece bitiriciydi vb geçip İcardi'nin sarı kırmızı formayla golleri sıralamasını bekleyeceğiz.

Hayırlı uğurlu olsun.

stoperi yerli yapmayı düşünürken acaba hiç kaleyi yerli yapsak mi diye geçti mi akıllarından. Bu kadar zor olmamalı ya

Ali Koç:

"Weghorst bize önerilmişti. Hocanın profiline uymadı. Maxi Gomez bize önerildi. Geçen hafta anlaştık. Valencia 48 saat süre verdi. 48 saat dolunca hocamızı ikna edemedik. Salı günü dedik ki, devam etmeyeceğiz."

Okan hocamın gönlü olmadı :(

Ali Koç:

Bunlar hep önermeyle trans yapıyor herhal

1662242549568.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt