Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder var ikna için.sneijder gibi büyük kariyeri de yok.parasına baksın,burda kız da alırız ona.
buraya gelseler bence bizim kulübün değişik bir mayası var, bağlanıyor geneli, fikri değişebilir.
Ama işte sanki beklenti o ligdi olmadığı için barçaya bile fırsat veremden kaldı sdgfds

çağlar gelirse sakatlık riski var ,onu söyleyeyim.gelmese bile sakatlıga dikkat etmeli

Adamda hava topu var,sırtı dönük oynayabiliyor ve teknik.bir santrfor.Zaten şuan iyi bir döneminde olsa rüyamızda görsek tövbe bismillah der uyanırdım oan
Tabi dediklerin özellikler var iyi olsa TR'ye asla bu yaşta uğramayacak biri. Topla mesafe kat edebilme ve hızı yok ben bu tarz bir forvet isterdim ama aklıma da gelmiyor isim Auba dışındaki o da imkansızdı veya bonservisini alabileceğimiz biri olsun isterdim 1 yıllık oyunculara soğuk bakıyorum yani.

O foto ne sergencik
giphy.webp

Demek ki opsiyon için uğraşılmış ama olmamış.
Konuşulan rakam zaten kaldıramayacağımız boyutta.
3,5ta normalin bir tık üstü. Bu seneden sonrası için bakacağız.
İcardi de biz de futboldan zevk almaya bakarız inşallah.
Camiamıza hayırlı olsun.

kayserinin ofsayti net penalti, dün dirsek net penalti, cekme net panlti, itme net penalti, bugün yapilan rossiye yapilan bence o siddete kirmizi gerekir.

bosa laf ediyoruz, mhk sari kart daha az cikacak, var oyuna daha az girecek demis, bu sene baya kavgali gecer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt