Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
En son icardi bizde dediler herif miamiye gitti.
Yarin Baliden cikarsa sasirmam.
Yarin Baliden cikarsa sasirmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buraya gelseler bence bizim kulübün değişik bir mayası var, bağlanıyor geneli, fikri değişebilir.sneijder var ikna için.sneijder gibi büyük kariyeri de yok.parasına baksın,burda kız da alırız ona.
Yunus önce kanat oyuncusu olmayı tam olarak öğrenmeli yunusta her şey var ama oldum dememeli ben onun yerinde olsam Mertensi darlar bir şeyler ogretmesini isterdimyunus var playmaker kanat
Keşke gelse. Ama kalacağım dedi ya, geri vites yapmaz gibi geliyor.
O adamın beklentisi Premier Lig sanki Sergen kardeşim.
Ama dur bakalım, ümit kırmayalım yine de.
O foto ne sergencikçağlar gelirse sakatlık riski var ,onu söyleyeyim.gelmese bile sakatlıga dikkat etmeli
LibidooooReis bu gercek isminmi
Evet Okan kardeşim.Reis bu gercek isminmi
Tırsmıyor değilim. Transferde o son hamleyi yapmamak gibi bir geleneğimiz var son dönemde. Umarım bu yönetim yanıltır.sükse peşinde koşup boş dönmeyiz inş.
Tabi dediklerin özellikler var iyi olsa TR'ye asla bu yaşta uğramayacak biri. Topla mesafe kat edebilme ve hızı yok ben bu tarz bir forvet isterdim ama aklıma da gelmiyor isim Auba dışındaki o da imkansızdı veya bonservisini alabileceğimiz biri olsun isterdim 1 yıllık oyunculara soğuk bakıyorum yani.Adamda hava topu var,sırtı dönük oynayabiliyor ve teknik.bir santrfor.Zaten şuan iyi bir döneminde olsa rüyamızda görsek tövbe bismillah der uyanırdım oan
O foto ne sergencik