Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.339
- 101.545
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın ahmet reis.m , ortak 1 noktada buluşmuşuz. Barışalım miicardi beni nedense heyecanlandırmıyor
Yunus neyse de kereme teklif gelmemesi enteresanBunlar acaba kerem.ve yunus kuser diyemi kanat almiyor
Eger harbiden boyle birsey varsa ki bunun olasiligini yuksek goruyorum kapatin kulubu gidelim
Van anholtun kaç acabaistatistiklerini kurcaladım biraz fena değil gibi... isabetli orta yüzdesi %30muş mesela. bir kanat için iyi rakam
Salı günü geliyor havaalanında 50bin taraftar karşıladımı tamam demektir.Günaydın arkadaşlar Falcao V2 geldi mi?
Sene 2012. Pmyo da okuyordum. Hafta sonu izninde herkes internet cafeye giderdi. O geldi aklıma. Hoş değildi.PC’de video izliyordum babam odaya girdi apar topar üstümü toplandım.
Geçti sandalyeye oturdu. Hem depay hem icardi yetişmez eğer illa biri gelecekse bu depay olmalı dedi.
Su gibi terlemiştim ondan ancak evet baba diyebildim ama adam haklı depay bizim ihtiyacımız olan gol yükünü rahatlıkla çekebilir.
% 0,05 falandırVan anholtun kaç acaba
% 0,05 falandır
21-22 sezonu PSG maclarini takip eden oldu mu? Icardi icin o sezonun bir duzenleme videosunu buldum. Izledikten sonra neden kadroda tutmak istemediklerini anlar gibi oldum. Bu kadar dustu mu yoksa en kotu anlarini falan mi koymuslar adamin?
aaaaararrgghhhh
Birde utanmadan icardiyi batsusayi ile karsilastiriyorlar.Bazılarınız şaka mı yapıyor ciddi mi anlayamiyorum.. İcardinin gol atabilen oyun içinde etkili olan hali İnterden PSG ye transfer oluyor bu herif kariyerinin dibinde olmasa burada ne işi var üstelik maaşının çoğunu da PSG ödeyecek..
İstiyorsunuz ki geçen sene 20 gol 20 asist yapmış bir İcardi gelsin he canım oldu...