Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByC-10HCYAA09oV.jpg

PC’de video izliyordum babam odaya girdi apar topar üstümü toplandım.

Geçti sandalyeye oturdu. Hem depay hem icardi yetişmez eğer illa biri gelecekse bu depay olmalı dedi.

Su gibi terlemiştim ondan ancak evet baba diyebildim ama adam haklı depay bizim ihtiyacımız olan gol yükünü rahatlıkla çekebilir.
Sene 2012. Pmyo da okuyordum. Hafta sonu izninde herkes internet cafeye giderdi. O geldi aklıma. Hoş değildi.

Irz düşmanı fabrizio romano'yu bartra'yı takip ediyor muslera'yı takip etmiyor. Muslera'nın yerinde olsam takibi geri çekerim.

Bazılarınız şaka mı yapıyor ciddi mi anlayamiyorum.. İcardinin gol atabilen oyun içinde etkili olan hali İnterden PSG ye transfer oluyor bu herif kariyerinin dibinde olmasa burada ne işi var üstelik maaşının çoğunu da PSG ödeyecek..
İstiyorsunuz ki geçen sene 20 gol 20 asist yapmış bir İcardi gelsin he canım oldu...

21-22 sezonu PSG maclarini takip eden oldu mu? Icardi icin o sezonun bir duzenleme videosunu buldum. Izledikten sonra neden kadroda tutmak istemediklerini anlar gibi oldum. Bu kadar dustu mu yoksa en kotu anlarini falan mi koymuslar adamin?

Şimdi bu adam o burda febelilerden fazla övülen pedro kümede kalma mücadelesi verirken bu adam yani icardi interi nerdeyse şampiyon yapıyordu. Psg ye gitti ilk yılında başarılı oldu hatta amaaa bazı futbol ulemalari batsusayi çok daha iyi dedi icardiden iyiymiş batsusayiii hani şu sürekli düşüşte olan bizim ligte 5 i penaltı olmak üzere 14 gol atan topcuyla karşılaştırıldı. Bu gene geçen sene primierr ligte 3 gol atan kariyerinde sadece 1 prime sezonu olan wangotstla mukayese bile edilmez dendi Icardi için. Bu adam cavanaginin bile iyi halinin zaman zaman yedek kaldığı PSG den geliyor.Bu adam yani icardi sol dizine batsusayiyi sağ dizine wanghorstu kucağında pedroyu alır.

Bazılarınız şaka mı yapıyor ciddi mi anlayamiyorum.. İcardinin gol atabilen oyun içinde etkili olan hali İnterden PSG ye transfer oluyor bu herif kariyerinin dibinde olmasa burada ne işi var üstelik maaşının çoğunu da PSG ödeyecek..
İstiyorsunuz ki geçen sene 20 gol 20 asist yapmış bir İcardi gelsin he canım oldu...
Birde utanmadan icardiyi batsusayi ile karsilastiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt