Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi’yi aldığımız Miami’ye gitmesinden belliydi zaten.

Dünya üzerinde başka hiçbir kulüp buna izin vermezdi. Bir akıllı biz varız.

Adam resmen “bi Miami yapıp geliyorum, 1 hafta bekleyin” demiş. Biz de tamam demişiz :red:
Rezalet bi olay gercekten lig baslayali 1 ay olmus biz herifin keyfini bekliyoruz

icardi
Onyekuru tarzi kanat
lincoln gibi 10 numara

gelsin sampiyonluk

Paulinho muthis transfer olur, tam firsat transferi. Hemen getirmek lazim.

Paulinho - Yunus - Kerem
Mertens

Very good
Tutar.
Brezilyali merkez oyuncular bizde hep tutdu, tutar.

Ama native, gerçek Brezilyalı olmalı.
Avrupa kökenli değil, Elano gibi.

Yoksa Leverkusen dakini mi diyorsun

Bu wanda nara kıl 1 tip galiba
İnter taraftarı bi dönem bunun arabasını fln taşlamış :asd:

Icardi 17 yaşındayken Barca’yi reddetmis Guardiola’nin sistemi benim tarzima uymuyor diyerek :eek:

Kaynak:

HY: "Okan Hoca'nın da gönlü olsun istiyorlar, o yüzden bir forvet daha bakılıyor."
Bu söylediği çok önemli. Haluk’a neden giydirdiniz anlamadım. Söylediği gayet mantıklı. Okan Hoca İcardi’yi istemiyordu bence de. Mevcut kadro yapısında bize uymayacağını rambo okan’a sorsan o bile söyler.

Hocanın kafasında Shamar tarzı bir adam vardı. Uzun boylu, güçlü yani. Fakat yönetim İcardi ihtimali doğunca malum yıldız sevdası uğruna üzerine balıklama atladı muhtemelen. Eğer patlarsa 4 milyon girecek bize. Yönetimin umrunda olduğunu sanmıyorum zira iki gün sonra bırakıp gidecekler. Saçma sapan işler.

Salı muhabettini özledik.
Uçaklar İniyooorrrrrrrrr
Screenshot_20220904_092220.webp
Screenshot_20220904_092251.webp

İcardi’de en korktuğum şey deplasmanlara gitmeme durumu kiralık topçu hem sallamazsa yazık olur verilen paraya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif yengeyle arayı düzeltme peşinde taktınız tatile. Kafası rahat olmalı Maicon gibi tjkli Ljalic gibi derbeder olursa hepten çöker gider hiç verim alamayız.

İcardi’de en korktuğum şey deplasmanlara gitmeme durumu kiralık topçu hem sallamazsa yazık olur verilen paraya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bunun cozumu cok basit her deplasman icin kultur ve turizm rehberi ayarlayacaksin wandaya gezmeyi seviyor kari

mesela erzurum deplasmanini kesinlikle kacirmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt