Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tm verileri doğruysa icardi milli takımda sadece 8 kez forma giymiş. En son da 4 sene önce hazırlık maçları.
DK için özel bi kasma hedefi de muhtemelen yoktur. Hoş hedefi olsa bir an önce önümü göreyim der, miami yapayım demezdi

Ne biçim adamsın yav insanı nasıl ikilemde bırakıyor
Arjantin milli takımın Ofansif hattını biliyormusun? Kafadan zaten Messi ve Dybala var. O zamanlar bir de Aguero, Higuain, Di Maria, Tevez fln vardı.

bunun cozumu cok basit her deplasman icin kultur ve turizm rehberi ayarlayacaksin wandaya gezmeyi seviyor kari

mesela erzurum deplasmanini kesinlikle kacirmaz

Zaten icardiyle muhatap olmaya gerek yok gibi her şeyi wanda üzerinden çözeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yolanthe mi wandamı
Team Wanda'yım ben

Screenshot_20220904_093416.webp
Screenshot_20220904_093505.webp
Screenshot_20220904_093359.webp

di maria ve marceloyu almaliydik o zaman icardi sov yapardi iste..

Yasaklı kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
İcardi nedense bana da yatmaya gelecek gibi bir his veriyor. Keşke daha genç veya potansiyeli yüksek, opsiyonu da kullanılabilecek bir topçu alsaydık. Weghorst la ilgilenseydik tam bize göre topçuydu o. Yanlış yaptık

Başka yabancı gönderemediğimize göre şu saat itibariyle İcardi’den sonra tek bir yabancı transferi bekleyeceğiz demek ki. Ben de bir Efecan hamlesi bekliyorum açıkçası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

valla kreatif bir dar alan kanat oyuncusu almaz isek sezonu cope atacagiz gibi gorunuyor.

ah morutan ah biraz gelisme kaydetseydin tam aradigimiz oyuncu olacaktin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt