Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arjantin milli takımın Ofansif hattını biliyormusun? Kafadan zaten Messi ve Dybala var. O zamanlar bir de Aguero, Higuain, Di Maria, Tevez fln vardı.
icardi'yi beğenmek saçma bir iş değil, savunmaya geçmene gerek yok. Alıntı yapmadan önce gelen yanıta baksan başka arkadaş messi sebebiyle demiş. Messi değilse de genel olarak özel hayatı buna sebepmiş belli ki. Konunun isimlerle alakası yok.

Geçmişteki inter kaptanı prime icardi için hadi dediğin gibi olsun. yedeklere giremesin, üçüncü 9 numara bile olamasın. 2018'den sonra tek sefer çağırılmıyor bunun sebebi de 2015'ten sonra olmayan tevez mi? 2018'den sonra alınmayan higuain mi? Kanatta oynayan Di Maria mı? 2018 ve sonrası icardi daha 25-26 yaşındaydı.

Ben oyuncunun bize gelirse oynama motivasyonunu sorguladım, hedefi olacak mı demek için dünya kupasına kasar mı dedim. Kassa ne güzel olurdu değil mi? 29 yaşında. Milli takıma alınmayacak yaş mı? Bu soru aklıma geldiğinde de milli takım geçmişine baktım bu tablo çıktı.

O kadarda degil renktas.
Her topcu keremden iyidir, ama Paulinho kesinlikle aradigimiz kanat degil.

İcardiyi begenmeyenler özel hayatindan dolayı istemiyor begenenler de dünyaca ünlü oyuncu olduğu için tartışmaya gerek yok İcardi zaten sorunlu olmasa gelmezdi katkı verirse şampiyon yapar ha şu donemde son dakikaya bırakırsan risk transferi mecbur olur ancak marcelo yu biz alacaktık bence en büyük hata orda yapıldı

Yunus neyse de kereme teklif gelmemesi enteresan

Bence degil
Iyi bir teklifde beklemedim.
Yazmistimda zaten

Baya uzun uzun yazmistim defolarini keremin, kisacasi takim oyuncusu olmadan cok cok zor ust sinif bir takima gitmesi

Mentalitesini degistirmezsede iki seneye alanyada filan oynar hatta

Yunusda saksakiye yerine biraz skor odakli oynarsa cok buyuk paralara satilabilir potansiyel ve karakter olarsk yunus > x30 kerem
Herif sagacik 4 macds topu topu 4-5 kez cezasahasinda gorduk olmaz oyle
Ozaman gitsin kendini 8 noya devsirsin

İcardiyi begenmeyenler özel hayatindan dolayı istemiyor begenenler de dünyaca ünlü oyuncu olduğu için tartışmaya gerek yok İcardi zaten sorunlu olmasa gelmezdi katkı verirse şampiyon yapar ha şu donemde son dakikaya bırakırsan risk transferi mecbur olur ancak marcelo yu biz alacaktık bence en büyük hata orda yapıldı
Marcelo kac senedir top oynamiyor dogru duzgun ne marcelosu allah askina

but salim manav rtlemis

İcardi nedense bana da yatmaya gelecek gibi bir his veriyor. Keşke daha genç veya potansiyeli yüksek, opsiyonu da kullanılabilecek bir topçu alsaydık. Weghorst la ilgilenseydik tam bize göre topçuydu o. Yanlış yaptık
Yatmak istese Paris'de kalirdi bence, Galatasaray'a geldigi icin extra bir para kazanmayacakki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt