- 27 Ocak 2010
- 139.186
- 105.477
- 5.648
icardi'den başka isim yok onla kapatırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence önümüzdeki sezona odaklanalım. saygılarımla.
Bu doğruysa bu da yatmış. E kimi alacağız biz yaw. Pou herhalde![]()
bilmiyorum.Balık burcuyum acil yorumla, beni haftaya neler bekliyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cikmasinlar maca. Yabanci hakemler gelsin
yıldız bi ismin haberinin cıkması lazım bugunnnSıçtık gibi icardi den başka isim geçmiyor
Cikmasinlar maca. Yabanci hakemler gelsin
Rica etsem kibar olsam bilir misin?bilmiyorum.
Hatırladım sonradan Sergen kardeşim2 gun önceki haber
10 eylül haftası sonuclanan işlerin olurRica etsem kibar olsam bilir misin?
Biraz fazla panik yapıyoruz sanki defansta sağlam duruyoruz sadece 1 gol yedik onu da rakip değil Abdülkerim attı gün geçtikçe defans daha da iyi olacak gol yemediğin sürece en kötü 1-0 kazanır yola devam edersin önemli olan her rakibe karşı gol bulabilecek ofansif etkinlik icardi ve kanat transferiyle bu sorun biraz daha çözülür sanırım fb ve bjknin iyi başlangıcı paniğe sevk ediyor ama hep kolay rakiplerle oynadılar ikisi de birer maçları zordu onlarda da puan kaybettiler zaten biz ise zor fikstürü kötü olmayacak şekilde geçtik yine iyi başlayan antebi de yenersek gayet güzel olacak enseyi karartmaya panik yapmaya gerek yok en avantajlı biziz
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalede oynayabilen 10 no neredeSanırım İcardi sonrası sol bek oynayabilen bir stoper, kanat oynayabilen bir 10 numara ve stoper oynayabilen bir sol açık transfer edeceğiz. Duyumcular öyle diyor.