Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.548
- 20.855
- 2.233
Bizimkiler Nelsson'in satisina guvendilerse yaya kalabiliriz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler Nelsson'in satisina guvendilerse yaya kalabiliriz![]()
kaan ayhan için sassuolu indirime gitti ama parayı peşin istiyor habeleri çıktığı için sormuştum. transferi mumkun gozukmuyor bu şartlarla@Sami Karakoç BB ile FFP’yi karıştırdım. Haklısın orada taksit şarttı.
James ne hazard ne abi ben en son 4-5 yıl önce izliyordum onları
kaan ayhan için sassuolu indirime gitti ama parayı peşin istiyor habeleri çıktığı için sormuştum. transferi mumkun gozukmuyor bu şartlarla
@Sami Karakoç :Ronaldo şampiyonlar ligi listesine yazıldıRonaldo olarak yorumladım. Hayırlı olsun.
Martial başka öyle yada böyle hala genç ve United oyuncusu fizik kalitesi hala çok iyi ama James çöp yani artık 0 katkı bol bol küfür rakip taraftarların bol bol taş taşa alması ve 3-4 milyon cukka yapıp gitmesi demekJames Rodriguez de Martial de bize lüx transferler.İyi oyuncular ama kadroda oynayacak bi süreklilikleri yok 2'sinin de..
Martial inanılmaz birisi. Adam boş vakitlerini sakatlanarak değerlendiriyor. Ya da sakatlık dışında kalan vakitlerini futbol oynayarak değerlendiriyor desem daha doğru olur. Adamın yaşamadığı sakatlık türü kalmadı şu yaşında. Allah korusun bir bağlar bir de menisküs kalmış. Onu bize gelirse sokar listesineJames Rodriguez de Martial de bize lüx transferler.İyi oyuncular ama kadroda oynayacak bi süreklilikleri yok 2'sinin de..
Kaç gün kalmış daha adam arıyorlar.Bilal Yazar Nathan Redmond bi menajer önerisi şu an ilk tercih değil.Görüşülen isimlerden 1 tanesi Paulinho..
yine takımı assolistlernen dolduracaz gibi
Bilal Yazar Nathan Redmond bi menajer önerisi şu an ilk tercih değil.Görüşülen isimlerden 1 tanesi Paulinho..