- 2 Temmuz 2011
- 137.791
- 58.727
- 5.488
yok ama çok yürüyüş yapıyorum,gercekten.azaltmam lazım.sürekli ayaktayımevet
meme sisligi de var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ama çok yürüyüş yapıyorum,gercekten.azaltmam lazım.sürekli ayaktayımevet
meme sisligi de var mi?
yatak faaliyetlerine agirlik ver biraz da sergenyok ama çok yürüyüş yapıyorum,gercekten.azaltmam lazım.sürekli ayaktayım
Skawt transferi yapalım 5 tane.
evet,ayaklarımı yastık üzerinde tutmalıymısım birazdayatak faaliyetlerine agirlik ver biraz da sergen
Brendan Rodgers Caglar’i sosyal medya’daki paylasimindan sonra kadroya almamis
katılıyorlar. güncel listemi mi bilmiyorum ama lanzini varmış@Sami Karakoç WHU konferans ligine katılmış mıydı? Listesine bakmaya çalışıyorum ama bulamadım. Lanzini var mı merak ettim.
de get@Sami Karakoç oyuncular son anda avrupa listesinden cıkarılabiliyor.çok takma kafayaEkli dosyayı görüntüle 176600
Şampiyonlar ligine yazılı HERIF gelirse senle çok ugrasirim bunu bilde get
katılıyorlar. güncel listemi mi bilmiyorum ama lanzini varmış
West Ham | Squad | UEFA Conference League 2025/26
Visit UEFA.com to view the West Ham squad for UEFA Conference League 2025/2026, plus the latest injury updates, goals, stats and more!www.uefa.com
Bak bakalim ustad namlunun ucunda birileri var migidip 1eylül 2019daki gezegen konumlarına bakayım bari.belki aynı hareketlilik olur lemina ve andonedeki gibi
yanında yıldız olanlar b listeden(genco ve altyapı kontenjanı sanırım)Bu liste eski sanırım. 40 kişi var. Güncellenmemiş daha. Bakalım
yaw işine bak. canımız sıkkın ztn sal beni
guya bonservisle transfer ama sadece 1 yillik kontrat talep edilmis yani nasil olacak oyle leicester birkac milyon euroyu kabul etmez ki verelim krailik parasi gibi .. su an leicester 5milyon euroya satiyorum dese 20 tne kulup atlar ustuneCaglar nelsson kafa kafaya takas herkes icin en mantiklisi olur ama caglar gelmez heralde