Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guya bonservisle transfer ama sadece 1 yillik kontrat talep edilmis yani nasil olacak oyle leicester birkac milyon euroyu kabul etmez ki verelim krailik parasi gibi .. su an leicester 5milyon euroya satiyorum dese 20 tne kulup atlar ustune
atlayamaz çünkü t.dönemi bitti :asd:

kiralık mümkün değil zaten seneye sözleşmesi bitiyomuş çocuğun bu yıl niye satmadılar anlamadım

8F443F10-3D16-407F-8F64-F5192A2AE7D2.webp

atlayamaz çünkü t.dönemi bitti :asd:

kiralık mümkün değil zaten seneye sözleşmesi bitiyomuş çocuğun bu yıl niye satmadılar anlamadım

evet orasi da oyle ama hala acik olan liglerden kesin teklif alir da oraya da caglar gitmek istemez bence bir sure sonra affedilir ve kontrat yeniler caglar

evet orasi da oyle ama hala acik olan liglerden kesin teklif alir da oraya da caglar gitmek istemez bence bir sure sonra affedilir ve kontrat yeniler caglar
evet bence de mümkünatı olmayan 1 transfer çocuğun adı daha geçen yıl top 5 takımla anılıyordu

Çağlar'ı bir sezonluğuna kiralamak kötü olmaz. A.kerim acaba sol bek oynamaz mı? Uzun pasları fln gayet iyi. Belki orta da açabilir.

CL/EL/ECL Listesindeki oyuncuyu getirebilirsinde, ama bir takim oyuncuyu o listeye aliyorsa, adamdan az birsey olsa bile faydalanmayi istiyor anlamina geliyor.

Biz mesela ordan birina takimina maasinin yarisini vermeye haziriz ve kiralik icin 500 bin veriyoruz dersek adamlar baska kapiya der. Ordan oyuncu istiyorsan, takimina adam gibi teklif yapmaliyiz.

çağları kiralamak olanaksız arkadaşlar, adamlar sözleşme uzatmadığı için oynatmıyor performans falan hikaye.

seneye sözleşmesi bitecek adamı niye kiralasınlar? ya satarlar ya da uzatıp oynatmaya devam ederler zaten

Çağlar,A.Madrid ile anlaşmış diyorlar. Yanlız kim dedi onu hatırlamıyorum. Bide gelmesin abi adam buralara. Avrupa’da devam etsin.

--------------Muslera---------------
Boey--Nelsson--Çağlar--Kazımcan
--------------Torriera---------------
--------------Oliviera---------------
Yunus-------Mertens--------Depay
---------------Icardi-----------------

---------------Okan--------------
Dubois--Emin--A.kerim--Berkan
---------------Baran--------------
--------------Midtsjö--------------
BAY--------E.Akbaba------Kerem
--------------Seferovic-----------

---------------Jankat---------------
A.Turap--Metehan---XXX-----U21
---------------XXXXX--------------
---------------Hamza--------------
Beknaz---------U21--------E.Kılınç
-------------Gomis/U21-----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt