Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çağlar çok umutsuz bir transfer değil ..Amartey-evans oynuyordu şimdi Faes geldi bildiğin 4. Stoper konumunda.. Ayriyetten Vestergaard var totalde 5 stoperleri oluyor birini salmalari abes değil.. Transfer kapanmisken çağların pek alternatifi kalmıyor leicesterin 4. Stoperi olmayı kabul etmez diye düşünüyorum..
Çağlar birinci stoperleri normalde ama sözleşme imzalanmadığı için oynatmiyorlar bir inatlasma var orada fırsattan istifade edip alabiliriz. Yoksa normalde isminin geçmesi bile abes olurdu.

Dun Ridvan Dilmen Caglar onumuzdeki sezon icin Atletico Madrid ile anlasti demis. Biz muhtemelen 1 yilligina kiralamak istiyoruz. Rodgers gecen hafta istedigimiz seviyeden cok uzak demisti. Caglar gitmek icin rahat takiliyor herhalde.

Screenshot 2022-09-04 at 16-03-25 Çağlar SÖYÜNCÜ (@syncaglar) • Instagram fotoğrafları ve...png

h.o iyi transferler

Çağlar gelince kimi keseceğiz çok lüks değil mi bizim için

Nelsson gidiyor mu yoksa

en son 1 2 sezon önce izledim. diğer başlıklarda da yazmıştım rodgersin saçmalıkları yuzunden soguyup takip etmeyi bırakmıştım

wardy
barnes maddison perez/praet
ndidi tielemans
chillwell cags evans pereyra
şımaykıl

çok keyifli takımdı:uhu:
Aynen öyle, kovulur zaten yakında merak etme 😄

emin ve metehan varken ne gerek var? avrupada olsak neyse..

2-3 gün once Leicester td Çağlar için antrenmanlarda istenilen seviyeye yakin bile değil gibi bir aciklama yapmisti

Çağlar'ın Leicesterla sözlesme yenilemeyi reddetmesinin nedeni bence 2024 için yeni bir takimla anlasmis olmasi

2-3 gün once Leicester td Çağlar için antrenmanlarda istenilen seviyeye yakin bile değil gibi bir aciklama yapmisti

Çağlar'ın Leicesterla sözlesme yenilemeyi reddetmesinin nedeni bence 2024 için yeni bir takimla anlasmis olmasi
Bonservis ödettirmek yerine imza parasi alacak. Mantikli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt