Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Depayin ne dedigi önemli degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depayin ne dedigi önemli degil.
Sevillaya gitmedi mi oİscoyu ister misiniz ?
Ama banko 11 oynamak isterim şartı var
yeni sol bek transferimiz sir gibi sakliyorlarDubua ne oldu ya iyileşmedi mi adamı unuttuk.
pep?Fazla yükseklerde gözümüz yok.
Icardi
Evander
Çağlar
Müldür
gelse yeter.
Abdülkerim-Kerem-Yunus dışında ilk 11 oynamasını isteyebileceğim tek bir yerli oyuncumuz yok. Torreira-Oliveira-Midtsjö den herhangi biri yerine Berkan' ı görmek istemem MOS da. Kazımcan henüz çok 'ham', ileride iyi seviyelere gelebileceğine dair bir ışık verebilmiş de değil. Akbaba' dan hayır göreceğimizi zannetmiyorum. Kılınç-BAY, hocanın tercih etmeyeceğini belli ettiği adamlar...Ben 3 yerli işinin önümüzde ki yaz biteceğini düşünüyorum,bu bakımdan yerliye yatırım yapılmasını istemiyorum.Olursa fark yaratabilecek Çağlar veya Cengiz olabilir belki oda yabancı serbest olsada onlar oynar zaten o bakımdan isterim.
Ben yerli rotasyon sorunumuz olmadığını düşünüyorum çok fazla.Çok sıkışırsak kaleye Okan geçer yine hallederiz, bu kadar ölüm kalım meselesi değil zaten 3 oyuncu.Bu bağlamda oyunculara yerli yabancı değil kalite olarak bakıyorum bir tarafta İcardi bir tarafta Umut Bozok 1 milyon farkı var maliyet olarak.
Bunlara sorsan hanımcılık kazanacak.Şöyle karı lafı dinleyen bir tane gerçek profesyonel oyuncu göremezsiniz
Gerçek hayatta da azdır
Eşinin marka açılışına koyayım
Sen futbolcusun, transferin son günleri
Başka biri yok mu takıldık kaldık buna
Saygı duyuyorum ama bende Okay'ı sahada görmek istemem o isimler varken, bana göre ha berkan ha okay çok farkı yok.Yedek olan yerlileri beğenmiyoruz ancak alabileceğimiz isimler bunlardan iyi değil, Yusuf yazıcı vardı onuda trabzon aldı.Kaan gelse yine memnun olmam çok beğenmiyorum onun yerine emini oynatırım en azından kendi değerim.Abdülkerim-Kerem-Yunus dışında ilk 11 oynamasını isteyebileceğim tek bir yerli oyuncumuz yok. Torreira-Oliveira-Midtsjö den herhangi biri yerine Berkan' ı görmek istemem MOS da. Kazımcan henüz çok 'ham', ileride iyi seviyelere gelebileceğine dair bir ışık verebilmiş de değil. Akbaba' dan hayır göreceğimizi zannetmiyorum. Kılınç-BAY, hocanın tercih etmeyeceğini belli ettiği adamlar...
Abdülkerim-Kerem-Yunus dedik. Bunlardan birisi TD tercihi-formsuzluk-sakatlık-ceza nedeniyle olmadığı vakit apışıp kalacaksın ki şahsen Kerem-Yunus un aynı anda sahada olmasını da doğru bulmuyorum; birisi Onyekuru gibi, kanada yakın konumlanmış 2. forvet gibi oynamaya alışmış ve geçen sezon o sayede prim yapmış; diğeri çizgiye basmamaya yemin etmiş gibi, sağ iç-10 numara formatında oynayan bir futbolcumuz...Forumdaşların yaptığı kadrolarda Kerem pek olmuyor, Yunus da çoğunda yok. Sıkışınca ''Muslera yerine Okan'' söylemi, olmayacak duaya amin demekten başka bir şey değil...