Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat’a canlı yayında sürekli transferle alakalı telefonlar geliyor

Saygı duyuyorum ama bende Okay'ı sahada görmek istemem o isimler varken, bana göre ha berkan ha okay çok farkı yok.Yedek olan yerlileri beğenmiyoruz ancak alabileceğimiz isimler bunlardan iyi değil, Yusuf yazıcı vardı onuda trabzon aldı.Kaan gelse yine memnun olmam çok beğenmiyorum onun yerine emini oynatırım en azından kendi değerim.

Bunları beğenmiyorsun ama öneri olarak Umut bozok getiriyorsun,ne yani Keremi kesip Umut forvet olarak mı başlıycaksın?Doğru düzgün yerli yok piyasada en iyi yerliler bizde zaten yada alınması imkansız.

Okan konusuna gelince geçen sene gayet iyi performans gösterdi ara ara oynatabiliriz hayal vs değil.
Elbette, niye şaşırdın ki?!..Form durumu iyiyse Kerem oynar yine, silip atmışım durumu zaten yok, severim de kendisini. Sakat-formsuz yahut yerine oynayabilecek daha formda başka futbolcu olduğunda belki Umut santrfor oynar vs. Mevkiileri farklı olsa da Kerem' in Umut' tan daha kaliteli futbolcu olduğuna dair bir veri de yok ayrıca...

Mesela TS kadrosundaki hücuma yönelik oyuncuları, bizimkilerle nitelik ve nicelik olarak karşılaştırdın mı hiç?..TS un hala toplama takım görüntüsü sergilemesi ayrı konudur, yenilerin uyum sağlamasıyla düzelecekler belki. Bizim takımda daha en az iki hücuma dönük oyuncu transferi beklenirken aşırı iyimser olmamak lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt