Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.553
- 20.858
- 2.233
Nevzat'i bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zulfo Aga kim asıl abi yok bilal yazarZulfo aga 3 topcu yazmisti
Kimdi onlar
iş resmileşmeye yaklaşınca desteklerim üstatYaw Sami sen niye Icardi ye taktın![]()
Son onayi kendisi veriyormus gibi triplerdeNevzat’a canlı yayında sürekli transferle alakalı telefonlar geliyor

Gelsin seversin merak etmeiş resmileşmeye yaklaşınca desteklerim üstat![]()
Elbette, niye şaşırdın ki?!..Form durumu iyiyse Kerem oynar yine, silip atmışım durumu zaten yok, severim de kendisini. Sakat-formsuz yahut yerine oynayabilecek daha formda başka futbolcu olduğunda belki Umut santrfor oynar vs. Mevkiileri farklı olsa da Kerem' in Umut' tan daha kaliteli futbolcu olduğuna dair bir veri de yok ayrıca...Saygı duyuyorum ama bende Okay'ı sahada görmek istemem o isimler varken, bana göre ha berkan ha okay çok farkı yok.Yedek olan yerlileri beğenmiyoruz ancak alabileceğimiz isimler bunlardan iyi değil, Yusuf yazıcı vardı onuda trabzon aldı.Kaan gelse yine memnun olmam çok beğenmiyorum onun yerine emini oynatırım en azından kendi değerim.
Bunları beğenmiyorsun ama öneri olarak Umut bozok getiriyorsun,ne yani Keremi kesip Umut forvet olarak mı başlıycaksın?Doğru düzgün yerli yok piyasada en iyi yerliler bizde zaten yada alınması imkansız.
Okan konusuna gelince geçen sene gayet iyi performans gösterdi ara ara oynatabiliriz hayal vs değil.
Evander iptalFazla yükseklerde gözümüz yok.
Icardi
Evander
Çağlar
Müldür
gelse yeter.
Zulfo Aga kim asıl abi yok bilal yazar![]()
Sıktı buda varsa söyleNevzat: Kanat transferi için Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir isim düşünülüyor.
İsim biliyorsan söyle neyin şovunu yapıyorsun simdi bu moda oldu taraftari mutlu edecek oyuncu diye haber yapiyorlar ya.Nevzat: Kanat transferi için Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir isim düşünülüyor.