Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk de fener de çok rahat gol atiyor. Hala icardiye bile gereksiz transfer deyip burun kıvıran var. Sadece icardi değil golcü 2 kanat bile alınmalı.
Bjk cezaalanına topu şişiriyor yerden havadan wergost her topu indirip pozisyona çeviriyor adam ölü topu bile pozisyon yapıyor, Icardi bunları yapabilecekmi. Eğer değilse o zaman arkadan yandan ara pas vs besleyecen Icardiyi tek gol pozisyon şansımız bu bizdede bunu yapacak tek adam merteens.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ligin olmazsa olmazi golcü kanat

Son sampiyonlara bakin hepsinde golcü kanat vardi

Biz sampiyon oldugumuzda onyekuru,basaksehir sampiyon oldugunda crivelli’yi kullandi cizgide,besiktas sampiyon oldugunda cyle larin’i kullandi ve en son sampiyon olan trabzonspor djaniny’yi kullandi

Yani bize gol katkisi olacak,sag cizgiden hucum ettigimiz de forvetin yanina gelerek 2 forvet olmamizi saglayacak bir golcu kanat transferi gerekiyor

Veya Mertens’i napoli de oldugu gibi bu sekilde kullanacagiz ama okan hoca mertens’i 10 numara da kullanacagini söyledi

Boyu 1,95m bunu alalim. Gladbach gibi takim kendisini öylesine istememistir.

Geçen sene Yunus Ads'de kanatta çizgiyi kullanıyordu biz de orta sahadan içe giriyor. Okan hocanın taktik işiyse vazgeçsin bu işten. Antep maçında artık td dokunuşu görmek istiyorum kaç transfer yapacaz daha.

Hadi İcardi cepte diyelim, sol beki falan geçtim, skora direkt etki edecek net kanatlar lazım bu takıma ve çok geç kaldık. Kimi getireceksin ki bu saatten sonra. Kerem'in, Yunus'un form durumuna endeksli bir takımız maalesef, devre arası muhabbetleri çıkmaya başlar 4,5 hafta sonra.

marcao hazır sakatken gelip kereme bi dayak daha atsın

İcardi oyun olarak weghorst’un verdiği katkının yarısını bile veremez. Burası kasaplar ligi kardeşim. Dayak atacak santrafor alın diyoruz. Bunlar İcardi getiriyor. Adam neymar, mbappe’den sonra ben nereye geldim diyecek.

5 gündür anlaştığımız adam daha gelmedi. Salı gününe kadar da yok. İlk kez böyle birşey görüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt