- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Pozisyona girmek için fizikli santrafora ihtiyaç duyuyorsak sorunu önce hocada aramaya başlayalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bal değil ki bu mantıklı bir deneme.15-20 civarı atarsa şaşırmam. Aboubakar ölü olarak geldi adam show yaptı. Adamlarda acayip Bi bal var.
Evanderi keşke alsakEvander daha önemli gibi duruyor bir golcü evandere razıyım ben Vala ümidi kestim.. bunlar kanat almayacak gibi.
Bana kalsa hem evander hem kanat alırdım. Hücum rotasyonumuz zayıfEvanderi keşke alsak
Bence deBana kalsa hem evander hem kanat alırdım. Hücum rotasyonumuz zayıf
iç sahada okan oynamalı en azından.kaleyi yerli yapın ya bu nedir ille yıldız kaleci şart değil bu lig için
Aynen icardi de geldiğinde pozisyona giremeyince , takımdaki tek sorunun seferovic olmadığını daha anlayamayanlar, anlayacaklar.Şu takıma iyi bir kanat oyuncusu gelmezse forvete kimi koyarsan koy bir şey üretemeyiz. Umarım becerikli, pas vermeyi, orta açmayı, çizgiye inmeyi bilen bir kanat oyuncusu ile görüşüyorlardır. Kanat gelmeyecekse İcardi'ye boşu boşuna milyonlar gömmesinler.
photoshop gibi duruyor şüpheliyim
15-20 civarı atarsa şaşırmam. Aboubakar ölü olarak geldi adam show yaptı. Adamlarda acayip Bi bal var.