- 1 Ağustos 2014
- 63.824
- 75.018
- 4.338
Iğhm ile balgam atılmazrboğazdaki balgamı at artık sen de kurtul biz de kurtulalım
Höğhhh falan yapman lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iğhm ile balgam atılmazrboğazdaki balgamı at artık sen de kurtul biz de kurtulalım
Taraftarlar rieranin imza törenini bastıydi dimi bunların protesto edeceğim diye. Şuan nası bakıyorlar acaba rieraya iyi gidiyordu en sonalbert riera'nın takımı 0-2 geriden gelip 3-2 kazandı
Ekli dosyayı görüntüle 176687
Bakin otoriteyi dinleyin arkadaslar.rakiplerimizin kazandığı tüm maçlarda karşı takım küme düşme adayı olarak yaftalanıyor.
biz öncelikle bir diğer küme düşme adayı olan ümraniye karşısında neden ıkınarak galibiyet aldığımızı sorgulayalım.
hakemler/masabaşı oyunları/taraflı medya vs. bunlara önlem alacak olan yönetimdeki güçlü kişiler. burda ha hu diyerek hiç birşeyi değiştiremiyoruz.
bu yüzden kimin hangi takıma karşı ne oynadığıyla değil kendi takımımızla ilgilenelim.
150 milyon € maliyetli bir takımın 10 milyonluk ekipler karşısında ıkınması daha büyük bir sorun.
Sol ayaklı genç ve kulüpsüz BJK peşindeymiş bize yaramaz mı boyuda uzun.![]()
Dan-Axel Zagadou - Oyuncu profili 25/26
Dan-Axel Zagadou, 26, Fransa ➤ VfB Stuttgart, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 3 Haz 1999, Créteil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Çok boş yapıyorsun biraderBJK maaş bütçesi bizden fazla degıl ama kadroları 2 gömlek daha iyi. Bir yonetım daha transferde sınıfta kaldı
Yok yav ben gaza gelmedim.Niye gaza geldin ki? Messi mi bu adam? Bence bizim yaraya merhem olmaz. Istedigi zaman oynayip istedigi zaman laylaylom oynayan bir adammis burada bilenlere gore. Belhanda gibi kafasina eserse oynayacak yani.
Niye korkumuz olsun . Ama herkese adam gibi oynasinlarKorkumuz bu mu yani koca Galatasarayın , enterasan.
Sol ayaklı genç ve kulüpsüz BJK peşindeymiş bize yaramaz mı boyuda uzun.![]()
Dan-Axel Zagadou - Oyuncu profili 25/26
Dan-Axel Zagadou, 26, Fransa ➤ VfB Stuttgart, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 3 Haz 1999, Créteil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Say bakalimBJK maaş bütçesi bizden fazla degıl ama kadroları 2 gömlek daha iyi. Bir yonetım daha transferde sınıfta kaldı
Abartma istersenBJK maaş bütçesi bizden fazla degıl ama kadroları 2 gömlek daha iyi. Bir yonetım daha transferde sınıfta kaldı
yerli işini iyi ayarlayamadık
4. yerli yok gibi
sabit olan 3 oyuncu da öyle çok sağlam değil.
özellikle hücumda yerli oyuncuya hiç güvenmiyorum
Bi' an Sergio'nun götünü görünce tedirgin oldum.hmm on izleme vermiyor..
Forvette sen mi oynayacanda inşallah diyorsun
Gerçekler boş geliyor mertens 4m ona 3 buna 2’5 veriyorsun hala yıldız icardi kovalıyorsun sahada oyun yokÇok boş yapıyorsun birader