Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocamdan yarın 1 golün üstüne çıkıp 2 gollü bir galibiyet almamizdan sonra "transferi kapattık" açıklaması bekliyorum, umarım yanılırım

5 hafta boyunca rakipleri izledim ve yıldım.bundan sonra takip etmeyecegim bjkyi,trabzonu ve feneri.nasıl oynadılar,rakip kalede kaleci yok muydu ilgilenmiyorum artık.o futbolcu şöyle gol atmış,şu kötü oynamış muhabbetinden de fenalık geldi artık.kötü oynayan dele alli bile gol buldu.ne desek boş.

bu fikstür avantajında oynadıkları takımların savunma yerleşimleri,kaleciler vs rızası,pirlosu,fariolisi,hatta montellasının oyuna müdahalelerini gördükçe de sinirlerim arttı.gerek yok.

Galatasaray iyi olsun,gerisinin önemi yok

5 hafta boyunca rakipleri izledim ve yıldım.bundan sonra takip etmeyecegim bjkyi,trabzonu ve feneri.nasıl oynadılar,rakip kalede kaleci yok muydu ilgilenmiyorum artık.o futbolcu şöyle gol atmış,şu kötü oynamış muhabbetinden de fenalık geldi artık.kötü oynayan dele alli bile gol buldu.ne desek boş.

bu fikstür avantajında oynadıkları takımların savunma yerleşimleri,kaleciler vs rızası,pirlosu,fariolisi,hatta montellasının oyuna müdahalelerini gördükçe de sinirlerim arttı.gerek yok.

Galatasaray iyi olsun,gerisinin önemi yok
Bugün dahil kalan tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz. Dediğin gibi biz iyi olalım da gerisinin bir önemi yok.

Bugün dahil kalan tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz. Dediğin gibi biz iyi olalım da gerisinin bir önemi yok.
aynen.ben önceden hiç bakmazdım rakip maclara,foruma girip rakip takım mac baslıgında bile yazmazdım.baktım her hafta bjk mac baslıgında çok yorum yapmısım.dedim sergen bi dur.bu cok saçma.bjkye olan nefretim de ters tepiyo zaten.

aynen.ben önceden hiç bakmazdım rakip maclara,foruma girip rakip takım mac baslıgında bile yazmazdım.baktım her hafta bjk mac baslıgında çok yorum yapmısım.dedim sergen bi dur.bu cok saçma.bjkye olan nefretim de ters tepiyo zaten.
En güzeli, kafan rahat takip et Galatasaray'ı. Stres yaptırtacaksa da en azından kendi takımın yaptırtsın. Sonu şampiyonluk olan bir sezon olsun bizim için ♥

Akşama ilk 15 dkda golü bulmak lazım antepin bu kadar puan toplaması saçmalık, kadroları leş gibi
hucumdakiler iyi ama defansları kötü,doğru

antalyaya sasırıyo millet.antalya 5 tane bireysel hatadan,5 gol yedi antepten.kurdayshov bas sorumluydu.gecen hafta nuri stoper aldırmazsa antalya cortlar demiştim.hala solbek kurdayashov ve sagbek veysel stoper oynuyor.kasımpaşaya da yenilmişler ki penaltı ve kendi kalesine gol atmıs antalyalı futbolcu.

kasımpaşa şenolcanı getirdikten sonra geriye yaslanarak oynuyo sanırım.kapanıyolar,stopere sadıgı,önliberoya da turgayı dikmişler.ben qounes sagbek.jefrey brumada oynuyo artık

Meşhur laf var ya "ligin bugu" diye o bu işte

20220905_073729.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt