Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep 3
Kasımpasa 3
Konya 1
Demir 1
Kayseri 3

Böyle düşünüyorum ben
iç sahadaki maçları sorgusuz sualsiz almak lazım. konyayı yeneriz bence ona şansımız tutuyor.

benim puan kaybı beklediğim ya ads maçı ya da kayseri

kayseri ve özellikle çağdaş fbye karşı oynadığı saçma futbolu bize karşı oynamaz, 2x motivasyonla çıkar

adsyi yenmek daha kolay olur çünkü top oynamaya çalışıyorlar

Adsız.webp

eğer işler yolunda giderse, burası bizim liderliği alıp vura vura şampiyonluğa gittiğimiz dönem olur

THY Sampiyonlar Ligi'nin sponsoru olmus.

Serefsiz UEFA bize Wildcard verin derhal.

İleri hücum hattının yaş ortalaması çok yüksek, gol kıralı çıkarsak bile para kazanamayacağız ve bir sonraki sene aynı performansı vermesi çok zor olacak. Bu kadar yüksek yaş ortalaması olan fizik olarak düşmüş hücum hattını pozisyona sokup tecrübesi ile gol attıracak , kanat organizasyonumuz da yok.

Bu kanatlar ile Değil icardi, Lewandovski gelsin eli belinde gezer durur. Yunusu ayırıyorum bu çocuk takım oyununa katkısı var, gerekirse 10 numarada oynar, birebirde adamda geçer. Fakat bekler geriden gelip orta açamıyor, kerem bire birde adam geçemiyor. Tek numarası sağa çekip şut atmak.

Transferlerde isimleri geçen oyuncuların pozisyonlarına bakınca, teknik ekibin teşhisleri doğru yapamadığını düşünüyorum. Bence bu 4-4-2 varyasyonu için en az 3 transfer gerekiyor. Bekler çizgiye inip adam gibi orta açamıyorsa, kanatlar birebirde adam geçip pozisyon yaratamıyorsa, bu sorunu çözmek için transferden önce eldeki oyunculara göre bir diziliş bulunmalı. Okan hoca ilk 4 haftadaki oyun planına göre sınıfta kalmıştır. Barış Alper , Emre Kılıç gibi adamları rekabet e sokmalıydı. Takımda topa sol ayağı ile vuran adam yok bu arada (Emre Kılıç hariç). Yani bu şu demek topa sağ ayağı ile vuran bir oyuncunun sol kanattan çizgiye inip orta açması imkansız, bir kere sağına çekmesi gerekiyor bu da muhtemel top kaybına veya rakibin yerleşmesine sebep oluyor.

Gecen sene kurulan berbat takim sebebiyle hala birkac eksigimiz kalacak olsada; Icardi ve saglam bir kanat gelirse 4 buyukler arasindaki en iyi transfer sezonunu biz gecirmis olacagiz bence. Stoper ve sol bek takviyeleride olursa en kaliteli kadro bizde olacak.

Evet arkadaslar 3 gun icinde saglam birinin gelmeyecegini düşünüyorum. mevcut kadro kalitelerine baktığımız zaman GS fb bjk ve ts yi nasil siralardiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt