- 2 Nisan 2012
- 43.274
- 22.282
- 2.888
Kanatçıyım ya. Çerez gibi gidiyor. :dTavuğun en lezzeli yeri inciktir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatçıyım ya. Çerez gibi gidiyor. :dTavuğun en lezzeli yeri inciktir![]()
Tr için çok bileMarcao nelsson dan abdul kaan tandemine.Korkunç bişey.
4 yerli koydum, keyfi kestim kaledeki şahsı.muslerayı yedeğe atma cesaretini gösterebileceğini zannetmiyorum ben bu sezon özelinde okan hocanın ya. bu dizilişte yerli sorunu çekmeyiz ancak sanki bu formasyon gerçek olsa solda PvA yerine Berkan'ı görebiliriz gibi, ha iş yapar mı zannetmem ama bi ihtimal
Adamin gözü cikti uzun süre top oynayamazBerk Göl: "Freiburg, Galatasaray'ın Roland Sallai için yaptığı ilk teklifi reddetti. Sallai Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor."
Çok iyi pişirilmesi lazım öyle olunca 2 kilo yenir. Ama aksi durumda felaket.Kanatçıyım ya. Çerez gibi gidiyor. :d
Severiz öyle topçuAdamin gözü cikti uzun süre top oynayamaz
karalamak değil ki yabancı sınırını kimse bu yüzden istemiyor. Kaan yabancı olsa şu paralara alır mısın. Kariyerinde yanlış bilmiyorsam Şampiyonlar Ligi maçı bile yok alalım Almanya ikinci Liginden İtalya’ya gitmiş orda da tutunamıyor.Kaan Ayhan gelmeden karalaniyor güzel
Bu macaristanın yarısının soyadı sallai herhalde. Gerçi bunun yazılışı biraz farklı ama enteresan bir durumBerk Göl: "Freiburg, Galatasaray'ın Roland Sallai için yaptığı ilk teklifi reddetti. Sallai Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor."
Tabi iş yapar. Yabancı sınırından dolayı elimizi rahatlatır. Stoper, ön libero gerektiğinde her iki beki yedekler. Yedek kalitemiz artar bunların hepsi doğru lakin 3-4 milyon bonservis + 1.5 maaş vermeye değmezdi. İcardi, Kaan oldu kaldı kanat 3-4 oyuncu ile görüşülüyordur artık son noktadadırlar. Kanat transferinin Brekalo, Emil Forsbeg, Promes, Kamano gibi isimlerin listede olabileceğini düşünüyorum. Hatta Oliveira, Mertens, Torreira, Kaan bunlar geçen sene Seri A'da oynayan isimler o yüzden kanadımız Brekalo olursa şaşırmam.Kaan her türlü iş yapar 3 mevkiyi de yedekler ama ÖNCELİK değildi
Karısının dizinin dibinden ayrılırsa belki ceza sahasında gelen 1 2 topa vurur.Sicardi iyi birine benziyor.
Kaleye ödenen maaşla üst düzey kreatif kilit açıcı kanat-10 no oynatırsın.4 yerli koydum, keyfi kestim kaledeki şahsı.
Adamin gözü cikti uzun süre top oynayamaz
Adamin gözü cikti uzun süre top oynayamaz

Adminim sence bu takım ligde şampiyon olacak bir potansiyele sahip mi şu 352 dizilişteEvet
Çare 352
Okan
Dübür
Kaan
Nelss
Akerim
PvA
Torr
Sergio
Yunus
Mertens
Sicardi
Diğer türlü olmaz bundan sonra.
Yav tjk isimli camia dün kaleye 18lik birini koydu. TS desen 19lukla çıkıyor.Kaleye ödenen maaşla üst düzey kreatif kilit açıcı kanat-10 no oynatırsın.