Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berk Göl: "Freiburg, Galatasaray'ın Roland Sallai için yaptığı ilk teklifi reddetti. Sallai Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor."

muslerayı yedeğe atma cesaretini gösterebileceğini zannetmiyorum ben bu sezon özelinde okan hocanın ya. bu dizilişte yerli sorunu çekmeyiz ancak sanki bu formasyon gerçek olsa solda PvA yerine Berkan'ı görebiliriz gibi, ha iş yapar mı zannetmem ama bi ihtimal
4 yerli koydum, keyfi kestim kaledeki şahsı.

okan

kaan nelsson bardakcı dubois

torreira sergio evander

dieng icardi mertens

buda bi seçenek

Kaan Ayhan gelmeden karalaniyor güzel
karalamak değil ki yabancı sınırını kimse bu yüzden istemiyor. Kaan yabancı olsa şu paralara alır mısın. Kariyerinde yanlış bilmiyorsam Şampiyonlar Ligi maçı bile yok alalım Almanya ikinci Liginden İtalya’ya gitmiş orda da tutunamıyor.

Senin baba stoperin Hem apodan hem Kaan dan daha az maaş alıyor böyle bir saçmalık olabilir mi sence yoksa insani maliyetlere gelir ki bence ederi maksimum Yıllık 600 bonservis 2.2 kimse hayır demez.

352 oynamayacaksan göz göre göre kazıklanıyorsun.

Apo demeyecek mi benim yedeğim benden daha fazla nasıl alıyor diye

Kaan her türlü iş yapar 3 mevkiyi de yedekler ama ÖNCELİK değildi
Tabi iş yapar. Yabancı sınırından dolayı elimizi rahatlatır. Stoper, ön libero gerektiğinde her iki beki yedekler. Yedek kalitemiz artar bunların hepsi doğru lakin 3-4 milyon bonservis + 1.5 maaş vermeye değmezdi. İcardi, Kaan oldu kaldı kanat 3-4 oyuncu ile görüşülüyordur artık son noktadadırlar. Kanat transferinin Brekalo, Emil Forsbeg, Promes, Kamano gibi isimlerin listede olabileceğini düşünüyorum. Hatta Oliveira, Mertens, Torreira, Kaan bunlar geçen sene Seri A'da oynayan isimler o yüzden kanadımız Brekalo olursa şaşırmam.

Adamin gözü cikti uzun süre top oynayamaz

bi daha düşün reis :asd:

1662395664136.webp

Kaleye ödenen maaşla üst düzey kreatif kilit açıcı kanat-10 no oynatırsın.
Yav tjk isimli camia dün kaleye 18lik birini koydu. TS desen 19lukla çıkıyor.

Biz ligdeki 10 kalecinin falan aldığı toplam maaşı malum şahsa veriyoruz.

Osame gayet iyi duruyor onunla beraber tecrübeli kanat gelse şahane olur

Eldeki gereksizleri.ne yapacaz bakalım luyindama Taylan ve ogulcan hala duruyorlar Anadolu takimlaridami istemiyor.bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt