Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanında osame de iyi olur bugün ismi çıkanKanat için redmondu alıp getirelim herturlu bize skor katkısı verir
Halinde ne var ?
Ondan sonra gerisi hocada benim güvenim tam hocaya da he olur da yapamaz edemez sene sonuna kadar beklemek lazım devre arasında hoca değiştirmek yaramıyor bizeiyi bir kanat oyuncusu gelirse yönetim bu transfer dönemi için üzerine düşeni tamamlamış demektir
Traore için burkino Faso lu tanıdık lazım. Alamzdik3 transfer dedi hoca: Kaan+İcardi ve kanat.Keske Başakşehir 'e giden B.Traure'yi alsaydık.Bu saatten sonra daha iyisi zor.
5 milyon Euro senelik ücret versek alırdık tabi ondan sonra Floryanin falan da anahtarını vermemiz gerekirdi traoreye3 transfer dedi hoca: Kaan+İcardi ve kanat.Keske Başakşehir 'e giden B.Traure'yi alsaydık.Bu saatten sonra daha iyisi zor.
Arda yeter,Emre aldığına göre o da aldırırdi.Hep daha iyisini istiyoruz, arıyoruz yine olabilir,inan edelim.Traore için burkino Faso lu tanıdık lazım. Alamzdik
Kisilere göre degisir rtsTavuğun en lezzeli yeri inciktir![]()
Hangi traore başak'ın aldığı mı?Sene sonuna kadar Traore'yi almalıydık yazmazsınız diye umuyorum.
Gerçi 3 maça sakatlanır.
Buna ilgi mi varmış gündemi pek takip edemedimÇok iyi şeyler yazılıyor almalıyız
Adı geçenlerde de sakatlık riski yüksek (Cengiz, Poulino)Hatta TS 'ye giden Gbamin nasıl oynuyor hayret,daha iyisini bulursak tamamdır ama Kerem 'in ayağına bakmak istemiyorum.Sene sonuna kadar Traore'yi almalıydık yazmazsınız diye umuyorum.
Gerçi 3 maça sakatlanır.
Bence seferle Ocakta vedalasiriz bir forvet alırız bir de 10 numara kovalarizIcardi geldiyse Sefer'i geri yollayin gitsin.