Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.228
- 36.720
- 3.798
Kanat şart, Dubois bu Boey'i kesemez çünkü her hafta daha iyi oluyor pas konusunda hala eksikleri var ama onu da geliştirir. Dubois'i sol bek denemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pva da 2-3 tane çok güzel orta kesti. Hatta Keremden sonra daha efektif oynadı. Önündeki kanat da önemli bence.Rakip ceza sahasında topla buluşma Sacha Boey 6
PVA 0
Pva yerine bir solbek.
sol bek transferi yapmak daha ideal olur gibi geliyor.Kanat şart, Dubois bu Boey'i kesemez çünkü her hafta daha iyi oluyor pas konusunda hala eksikleri var ama onu da geliştirir. Dubois'i sol bek denemek lazım.
Kanat şart, Dubois bu Boey'i kesemez çünkü her hafta daha iyi oluyor pas konusunda hala eksikleri var ama onu da geliştirir. Dubois'i sol bek denemek lazım.
Pva da 2-3 tane çok güzel orta kesti. Hatta Keremden sonra daha efektif oynadı. Önündeki kanat da önemli bence.
Seni raporlamayi unutmusum agabey...Hayrinin bile ceza aldığı akşam ben nasıl ceza yemedim yaw kendimi astım bu akşam..
Yok zaten ekstra bi özelliği. Ama kanat ihtiyacı daha elzem duruyor.Taş ayaklı. Şut gibi pas atıyor. Orta isabet oranı düşük. Bu konularda da ilerleyeceği yok.
Kanat bencede şart. Dubois sol bekte bence oynayamaz ama boey sol bekte oynar. Soldan içeri girip ceza sahası dışından şutta çekebilir boey. En azından PVA dan daha iyi oynayacağı kesin.Kanat şart, Dubois bu Boey'i kesemez çünkü her hafta daha iyi oluyor pas konusunda hala eksikleri var ama onu da geliştirir. Dubois'i sol bek denemek lazım.