Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.927
- 12.859
- 2.538
Icardi, Kaan, iki kanat + sol bek ile tamamlayalım hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bir solbek istiyor ya. Bayadır milanın solbeki konuşuluyordu.Eğer önceki süreçte görüşülen birileri varsa katılırım, kabul ama şu saatten sonra panik transferi yapıp kumar oynamak istemem açıkçası renktaş.
Rekabet olursa herkes ogrenırKerem'in ne kadar zarar verdiğini tekrar gördük. Bu iş böyle gitmez. Topun kıymetini bilmiyorsa öğrenecek.
Keramettin'in tetikçisi sen misin hea?Seni raporlamayi unutmusum agabey...
kerem oyunda kalsa 2. yarı min 1-3 falan kaybederdik maçıKerem'in ne kadar zarar verdiğini tekrar gördük. Bu iş böyle gitmez. Topun kıymetini bilmiyorsa öğrenecek.
Şimdi icardi, kaan ve 2 kanat dedi galiba. Twitterda öyle diyorlar.Hoca bir solbek istiyor ya. Bayadır milanın solbeki konuşuluyordu.
Okan icardi ve kaan ayhanin yanina 2 oyuncu daha eklersek guzel olur dedi4 transfer şart
Pva'da zarar veriyor desem yanlış mı olur reyz. Kerem ile baya sol kanadı felç ettiler.Kerem'in ne kadar zarar verdiğini tekrar gördük. Bu iş böyle gitmez. Topun kıymetini bilmiyorsa öğrenecek.
Kerem'in ne kadar zarar verdiğini tekrar gördük. Bu iş böyle gitmez. Topun kıymetini bilmiyorsa öğrenecek.
Kerem'in ne kadar zarar verdiğini tekrar gördük. Bu iş böyle gitmez. Topun kıymetini bilmiyorsa öğrenecek.
O vakit Kralper paneli açıp sessiz sedasız şutluyor.Ben atmadım lan haberim yok kimseyi atmadım hatta![]()
Ona istinaden söyledim 3 değil 4 transfer iyi olur u21 içinde extradan bir futbolcu ise muhteşem olurOkan icardi ve kaan ayhanin yanina 2 oyuncu daha eklersek guzel olur dedi