Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Açıkçası böyle bir hamle beklemiyorum eğer bu hamle olursa Mertens'i oynatacak bir yer yok.10 numara da lazım yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası böyle bir hamle beklemiyorum eğer bu hamle olursa Mertens'i oynatacak bir yer yok.10 numara da lazım yetmez
bazı dm mesajları vardı caps olarak dönen, onları yad ettim sayende renktaş.Evander, Depay, Icardi, Toure ve Kaan Ayhan ben okeyim
Mertens var oliviera var o bölgede. Maliyeti kanata vermek lazim.Açıkçası böyle bir hamle beklemiyorum eğer bu hamle olursa Mertens'i oynatacak bir yer yok.
Mertens sola kayar orada da oynuyorAçıkçası böyle bir hamle beklemiyorum eğer bu hamle olursa Mertens'i oynatacak bir yer yok.
Valla Erden bey o kadar güven veriyorki Neymarı alsak şaşırmayacağımreddetti bizi bu deli. Yok öyle bir şey dedi.![]()
kızgın emoji gelsin tepkilere ya. Bu nedir Allah kitap aşkına ikili mücadelede sarı verdi ve attı çocuğu.
bana neden kızmaktasınızkızgın emoji gelsin tepkilere ya. Bu nedir Allah kitap aşkına ikili mücadelede sarı verdi ve attı çocuğu.
Art niyetin babası.
Şuna kırmızı verenin abv. Serdar aziz her maç bunun 3x ağırını 3-5 kere yapıyor
Sergio düşüyor oyundan 75 dk TR ligi pirlosu oluyor ama son 15 dk ciğer bitiyor Mertens 60-70 dk Napolide bir efsane vardı Mertens diye onun TR versiyonu gibi oynuyor sonra nefes bitiyor10 numara almamak lazım. Sergio da gerekirse o mevkide oynar. Pas ve şut kalitesi bunu gösterdi. İyi bir kanat bizi favori yapar.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dübois sol bek için düşünülmeliŞaka mısınız yav. Şuanda Trend Alexander Arnold gelse Sacha Boey’i kesemez. Ne Duboa’sı. Teşbihte hata olmaz. Kesilirse hak adalet olmaz. Şuanda teknik,fizik,mental olarak herkesin önünde.