Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antep ligin en çok gol atan ekiplerinden başarılı sonuçlar almışlardı ve biz 10 bir saat boyunca bu adamları ezdik.İyi oynamak çok önemli ama futbolcularımızdaki bu inanmışlık daha güzeldi bence

kazımcanın da ortaları iyi,macı asla bırakmıyo.izlenmim bu.çalım yetenegi de var ama pas konusunu geliştirmeli

Hoca böyle demiş. Ne için özür diledi acaba?

Geçen seneyi sakatim diye oynamadan geçti. Gitmek istiyordu mansjeriyle baskıladi büyük ihtimal ondan kadro dışı kaldı. Kampa götürülmedi. Debois sakatlığınin hayra yorulmasi gereken en büyük neden. O süreçte oldu ne olduysa. Baktı ki bizimkiler göndermeyecek sözleşme süresince kalıp oynamayı seçti. Oyunculara güzel sözleşme yapılmasının en güzel örneği bu. Eğer 2. 2.5 kazansaydı boey Gs den, yatmayı tercih edebilirdi. Sözleşmesinin Gs yi yormamasinin sonucudur boey in geri dönmesi. Dik durabildik, keyfin bilir diyebildik. koymayacakti Gs ye o rakam.

Şimdi yapılması gereken sözleşmesi nedir bilmem ama azaldiysa zaman yeni sözleşme ve ciddi bir fesh bedeli koymak olur. Çok durmaz bu adam

GscimbomMobile

Son düzenleme:
Artık Kazımcan PVA yerine denenmeli. Ne kadar kötü oynayabilir Allah aşkına.
Kerem ve PVA'nın uzunca bir süre 11'de olmaması lazım.

icardinin opsiyona fazla takıldı taraftar bence opsiyonu olmasın zaten 1 sene sampiyon yapsın gitsin uzun vadede o tarz adamla ve karısıyla maddi manevi ugrasmak zor olur 1 sene sonrasında bize yeni kapılar açar zaten icardi

çok mutluyum valla.Aslanlarım benim siz böyle inanarak oynayın hakemide rakipleride her türlü sahaya gömersiniz.Yıllardır hasrettim böyle inanmış tutkulu futbola

Sol kanat Ingiltere`denmis.

Levent Tuzemen

Fb, ts forumlarına baktım da şimdi balla kazanmışız, 4 yiyeceğimiz maçı şansla kazanmışız. Yeminle bunlar paralel evrende yaşıyorlar.

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abdulkerimin ortasında oliveira bomboş kafa kacırdı ilkyarı
gomis anholtun ortasında kacırdı
boeynın topu direkten döndü
oliveiranın şutu 90dan cıktı
keremin penaltısı verilmedi
boeyin penaltısı verilmedi

10 kişi kaldık

oliveiranın frikiği direkten döndü
anholtun ortasında seferovic kacırdı
penaltı kacırdık
barış alpere ve seferovice yapılan harekette penaltı verilmedi

daha sayayım mı?

yunusun cıkaramadıgı bi pas var mesela cezayayında mertens boştu,hatırladıgım kadarıyla.sadece kerem yerine barıs alper oynasa ilkyarı 2-0-3-0dı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt