Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yarida 18 top kaybetmis hali sahada olsa ensesine iki tane yapistirir kovarim bu kadar sisirme topcu gormedim neymis teklif gelecekmis gidecekmis kimse sana teklif yapmaz bencil ve futbolu bilmiyor bu kerem

Buna katılmıyorum işte. Sadece skor olarak önde olmadığımızda oynadığımız oyun Kerem'e uygun değil. Geçen sene yaptığı şeyler futbolu bilmeyen birinin yapabileceği şeyler değil. Dediğim gibi öne geçtiğimiz maçlarda Kerem'i kontra silahı olarak oyuna alırsak ciddi katkı alırız.

Bugün ceza alan renktaşlarıma saygı ve selamlar(kuşlar hariç). Gsc yönetimi de insiyatif kullanıp ceza sürelerini çok az vermiş. Kendimde daha önce içinde bulunduğum için böyle zor maçlarda üyelere ceza vermemek için çok şey tolere edilir. O yüzden sayı çok olsada cezalar 1–2 günlük bu da ceza verelim diye değil üye sakinleşsin kendini hukuki zor durumların içerisinde bulmasın diye. O yüzden emekçi yönetimde ki ahbablarımı da teşekkür ederim. Bu senenin sonu şampiyonluk birlik olmak lazım.

Golde çok büyük hatası vardı. Hem ofsaytı bozdu hem de ofsayt yaptırmak için 1 adım öne çıkarken adamını kaçırdı. Boey onun kademesine girdi ama onun adamı golü attı
orada kötü yakalandık üstat.
a.kadir geri vermek yerine rastgele vurunca top rakibe gitti bir anda ve eksik kaldık geride
maçın kalanında kritik hamleleri vardı bence.

bu lige gökhan degirmenci gibi aslan kaleciler lazım.erciyes fb macından hatırlıyosunuzdur.bize de transfer olamadı bi türlü

luyindama antalyaya kiralanabilir.o zamanda antalyanın sampiyonluk şansı yükselir bence.kurdayashowu izlediyseniz tek basına nelere sebep olmus görmüşsünüzdür

hatta antalyayla ilgili bi öngörüm var bi rakibimizi geçecekleriyle ilgili ama şimdilik kalsın.sezon ilerledikce göreceksiniz.stoper almalılar önce

Bu arada Abdülkerim atılana kadar yine çok iyiydi, hiç kırmızı kart görmemiş adamı bizim formayla gören bi tetikçiye denk geldi sadece.

Yediğimiz golde de Nelson un çok büyük hatası var pozisyon diğer taraftan geldiği için kendini ofsayt için ayarlaması gerekirdi. Sonrasında iyi oynadı Nelson ama yaptığı hata amatörceydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt