Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişinde 22 lig şampiyonluğu bulunan Galatasaray, önümüzdeki sezonda 30 maçlık galibiyetle şampiyon olursa 198 milyon lira gelir elde edecek. Bu kazancın bugünkü döviz kuruyla karşılığı yaklaşık 10,8 milyon avro.

Böyle saçmalık mı olur.

Şampiyon olunca 10m veriyorsun , Tff harcama limitin sapma ile beraber 80m euro

Stadyum geliri , store geliri , forma reklam gelirleri vs toplasan 20-25m bandında olur.

30m - 35m üstü tamamen zarar yazıyor.

Yayın geliri en az 20-25m olması lazım çarkın dönmesi için
Sadece localardan gelir 54 milyon dolar oldu bu sene.
Dünya çapında 9.siradayiz bu miktar ile.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bak yatırım transferi politikası doğruydu ama oyuncu tercihleri hatalıydı bu net. Sen yatırım transferi yapacaksan alt yapı eğitimini nereden aldığına göre yapacaksın.
Nelsson altyapısı sağlam, Boey, Rennes gibi avrupada altyapı konusunda ileride olan bir takımdan aldın.
Sen Cicaldau için o sene 6,5 verdin frankurt 7 ye Lindstörm, Wolfsburg 8 e Vranckx aldı
Bilmiyorsun o vakit , Övgüler yağdırdığınız Tudorun takımı gelen geçenden 4 tane yerken geldi şampiyon yaptı o zaman hiç evlatçılık nedir bilmiyordunuz, adamın dediği gibi hiç iyi zamanda çağırılmadım sıkışınca çağırıyorsunuz . Son zamanlarında kötü sezonlar geçirdi ama bu kadar itibarsızlaştırmak hiç bir Galatasaraylı vicdanına sığmaz. Morutan dediğin adam gitti hadi orada yapsınlar bakalım FT yok dediğin şeyleri , hep bol keseden sallıyorsunuz. Bana örnek verin dediğim de hiç bir örnek veremiyorsunuz ama laf söylemeye geldiğinde en öndesiniz. FTnin oynatmadığı bir adam başka takıma gidince harikalar yarattığı bir oyuncu ? Yunus deme sakın gelipte genç adamı oynasın diye gönderdi zaten aynı şekilde Arda da öyle gitti.

Forumdan 1 seneden fazladır kopuğum hala ft mi yaa yeni tartışma cephesi bulsanıza artık

Geçen sene yapılan hata deneyimli 2 3 ismin o genç kadroya entegre edilememesiydi.
Geçen senenin talihsizliği Belmas yönetimiydi..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

GK: Muslera-Okan
Bek: Boey-Dubois-Aanholt-Kazımcan
Stoper: Nelsson-Bardakçı-Kaan-Emin-Luyindama
Orta Saha: Torreira-Berkan-Midtsjo-Oliveira-Emre K.
Ofans: Akbaba-Mertens-Yunus-Kerem-Barış
Forvet: Icardi-Seferovic-Gomis

Luyindama ve Emre Kılıç zayıf halkalar.

Terim enkaz bıraktıysa alınan futbolcular neden en az maliyetine Marcao, Nelsson vs de 3 misline gidebiliyor ya da.

Genç futbolcu her zaman kumardır. Tutar tutmaz kestiremezsin.

Ama aldığın fiyata satarsın en kötü. Maaşı da düşüktür.

Icardi gelecek şimdi 1 sene yatsa senelik 3 Milyon alacak mesela. O daha büyük kumar.

x
Emrah siz bütçeyi hocaya verip transfer paralarını o mu yapıyor sanıyorsunuz gerçekten ? Pazarlıkları oyuncuların alacağı maaşları vs ? Ya arkadaş neden unutuyorsunuz siz gençleşme operasyonu çekilmedi mı bu takıma ? Hoca kariyerimi riske ederek kabul ettim demedi mi. Ya yapmayın arkadaş ayıptır günahtır.
Fatih Hoca bundan sonra oyuncunun gecmisine degil gelecegine yatirim yaoacagiz dedi ve gecen seneki transferleri yapti. Gecen senenin en buyuk sorumlusu kendisi. Bence en buyuk hatasi sabirsiz olmasiydi. Takima bir senede 9 genc monte etmek yerine bunu 3 seneye yayarak yapsaydi su anda buyuk bir ihtimalle hala takimin basinda olurdu.

Bilmiyorsun o vakit , Övgüler yağdırdığınız Tudorun takımı gelen geçenden 4 tane yerken geldi şampiyon yaptı o zaman hiç evlatçılık nedir bilmiyordunuz, adamın dediği gibi hiç iyi zamanda çağırılmadım sıkışınca çağırıyorsunuz . Son zamanlarında kötü sezonlar geçirdi ama bu kadar itibarsızlaştırmak hiç bir Galatasaraylı vicdanına sığmaz. Morutan dediğin adam gitti hadi orada yapsınlar bakalım FT yok dediğin şeyleri , hep bol keseden sallıyorsunuz. Bana örnek verin dediğim de hiç bir örnek veremiyorsunuz ama laf söylemeye geldiğinde en öndesiniz. FTnin oynatmadığı bir adam başka takıma gidince harikalar yarattığı bir oyuncu ? Yunus deme sakın gelipte genç adamı oynasın diye gönderdi zaten aynı şekilde Arda da öyle gitti.
Niye son 2-3 senedir yaptığı hataları geçmişi ile koruma uğraşındasın? FT kendi gelmedi Tudor sonrası; taraftar evinin önüne gidip yattı gelsin diye. Tudor daha takımın başındayken stadda ismi tezahürat edildi. Oyuncular iyiydi demedim bok gibi alt yapıları olan oyuncuları geliştirmek için almamalıydı dedim.
FT yi biz itibarsızlaştırmıyoruz, sen ve senin gibiler hatalarına rağmen hala bu hatalara bahaneler bulduğu/bulmaya çalıştığı için itibarsızlaşıyor; çünkü komik duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt