Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Atmaz olaydim 10 alinti geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav duran topta Weghorst a şişiriyorsun indiriyor gol oluyor, ceza sahasına girmeden yerden sert kesiyorsun Weghorst kendi vurmasa bile yanındaki adama bırakıyor gol oluyorBjk'nin çok düşük xG'ler ile her hafta 2-3 gol bulması çok sinir bozucu.
Nelsson u napacaz vekil bey?Bu arada izlediğimiz tüm maçlarda kalemize 2-3 top anca geliyor.
Abdülkerim veya Kaan Ayhan stopere
Okan kaleye
Kazimcan yada Abdülkerim sol beke geçip üç Türk buraya kullansak ileriyi ve orta sahayı ful yabancı yapsak ne kaybederiz ki. Hatta çok şey kazanırız. İki kanatta yabanci olur. Bence bunun düşünülmesi lazım
Okan Kocuk o isim aslında ama neyse linç yemeyelim..Kerem, Yunus ve Abdülkerim üçlüsünün yanına ilk 11 e yazabilecek 4. bir yerli oyuncu bulamadığımız için bugün bir çok hamle şansımızı yitiriyoruz
Yazdım ya kaleye Okan ?Nelsson u napacaz vekil bey?

Sevilla ya gitti dolbergOlum dolberg olmasın o, yanlışlıkla forsberg anlamışlardır![]()
bu yazıyı formun girişine asmak lazım .Antuda ağlamalar başlamış
Nelsson u satanı biz de satarız!Yazdım ya kaleye Okan ?
Savunmanın iki adamını türk yapcan işte yaptı 3
Nelson yerinde bişey yapmıyoz![]()
bravo efolifoliAntuda ağlamalar başlamış
falcao bize gelmeden once 3 sene boyunca sakatlik yasamadi.monacoda son 2senenin en cok gol atan oyuncusuydu huhahahah