Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanat transferi devre arasına kalacak gibi hissediyorum masmaalesef

norvecli cocuk u21 kuralndan gelecek gibi.lazım zaten.sol kanada gelecek isimse kaliteliymiş nevzatın dediğine göre

Ahahhaha şikeci kuşların başkanına bak, bizden 6 milyon daha fazla para harcamışlar, ayrıca Pedroya bizim verdiğimizin 2 mislini vermişler, ayrıca İcardi transferinede burunlarını sokup paranın geçmediğini anlamışılar, transfer şikesinin hertürlüsünü yapmışlar hey yavrum heyyyy. İşte vizyon isim burda ortaya çıkıyor, herbişeyi para ile satın alabilceğini sanıyor. Ruh var orda ruh, hani sizde olmayan. Hayla daha para ile olduğunu sanıyor, afferim aynen böle devam edin. Ha bu takıma bide İcardi falan gelcek hani maaşını PSG ye ödettiğimiz, 😂😂😂

yalniz cenk ergune cok guzel pasivize ettiler

herif ortadan kayboldu tamamen

:D
Fb-c7atXkAg4iQL

Adamlar suan 245 bin euro karda. Brumanin 4 milyon zorunlu opsiyon ve Henrique sakatlanmazsa 1,4 milyon eklerse 5,7 milyon olmuyor.

Biz daha 4 transfer yapacagiz ve suan 11,29 milyon zarardayiz.
Ben hesaplamadım ama satışları düşünmeden yazmışlardır.

Kar-zarar gibi düşünmemişlerdir.

Ahmet Çakar : Yku renk körudur , her hastaneye beraber gidip test ettirebiliriz. Ayrıca a.kerimin kırmızı kartı hata değil , kasıtlı olarak kötü niyettir , yku hakemlikten atilmalidir

Adamın bir de Fifa kokartı varmış. Dün maçta gördüm ilk defa, şaka gibi bir durum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt