Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajer önerir bir sıkıntı yok. Almaktan vazgeçtiysek daha iyisini kovaliyoruzdur

bende öyle düşünüyorum, inş öyle olur.

ama şöyle bi göz gezdirdiğimde de alabileceğimiz oyuncu niyeyse yok gibi bu dakikadan sonra kanatlar için. en azından istediğimiz tarza/kaliteye yakın, yok yani

bence kerem'in bu kötü başlangıcını beklemiyordu bizimkiler. 3 yerlinin yerini garanti görüyorduk.
bu nedenle kanat işi biraz sona kaldı diye düşünüyorum.
gerçi hazırlık maçlarında da iyi görüntü vermiyordu ama düzelir diye düşündüler herhalde.

Kuşlar gaza gelmiş de bizim klasman farklı

Tablonun tepesinde Villareal var. Real Madrid üzüntüden kahrolmuştur eminim

Mesela Adanaspor’un TFF 1. Lig’de 3 büyüklerden daha iyi istatistiğe sahip olmasına benziyor bu. 🤣

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Forsberg olayı nasıl gerçek olabilir. Geçen sezon sonlara doğru rotasyona düşmüştü ancak buralara da hemen düşmez herhalde .

1662481630803.webp

Forsberg olayı nasıl gerçek olabilir. Geçen sezon sonlara doğru rotasyona düşmüştü ancak buralara da hemen düşmez herhalde .

düşmez ya boş haber, işkembedn sallıyorlar. ben imkan vermiyorum şahsen. leipzig zaten sezona kötü bi başlangıc yaptı salmazlar forsbergi bu dakikadan sonra

Mertens ileri uçta, forsberg arkasında, sol kanada da yamyam kanat daha iyi olurdu sanki Icardi yerine :=

Bu forsberg haberleri doğru ise çok mantıklı hamle. Mertens kanat iç oynar forsberg 10 no olur hayvanı bir hicum hattı olur valla buna tr de dayanabilen takım olmaz bence :)
Birde birbirini yedekleyebilirlerde Mertens ve forsberg Allah korusun biri olmazsa bile digeri oynar o bölgede. Ama 30 altı adamda lazım bunun içinde
Birde 21 yaş kuralına göre bir sağ kanat alırsak tadından yenmez. Bu norvecteki çocuk baya hızlı gözüküyor ama bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt