Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.014
- 15.517
- 2.463
Bakıyorum resmi siteye tık gelmemiş kap modumu bulamıyorumbu gidişat çok kötü gidişat efendim son gün transfer hamleleri nanay
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıyorum resmi siteye tık gelmemiş kap modumu bulamıyorumbu gidişat çok kötü gidişat efendim son gün transfer hamleleri nanay
Yav KralperKerem Aktürkoğlu Maaşına Zam İstiyor
Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'dan yıllık 30 milyon TL maaş istiyor. Kerem bu sebepten dolayı tam olarak konsantre olamıyor. (@yakupcinar)www.gscimbom.com

Gotlerine don alsınlar ne bjksi ya 6 milyona inandın mı. Her seye tribe giriyorsunuz.Kaan Ayhani alalım. Bjk alacak yoksa yerli sorunlarını cözecekler. Bazen rakipi zayıflatmak için de transfer yapılır.
Masaya gelmedi diyor nevzatForsberg'e gidelim...macera aramaya gerek yok. Birde norveçli çocuğu alalim
Djenepo tam fırsat transferiİhtiyacımız Adama değil ama hayır denmez, yine de gelmesi olası değil.
Başka da kanat ismi görmedim. James de saçma olur.
Kolpa haber olduğu o kadar belli ki. Leipzig düzenli oynayan skor katkısı yapan adamı niye versin?Nevzat : Forsberg ile ilgili bir girişim yok
Biz 4 e alacaktık. Almazsak onlarda 3-4 e bitirebilir o açıdan dedim. Belli ki Kaan Türkiye 'ye gelecek. Takımında kalacağını zannetmiyorum. Biz almazsak gider bjk ye. 6 abartılı yalan haber bence de ama bu bjk nin biz vazgeçersek almayacağı anlamına gelmiyor.Gotlerine don alsınlar ne bjksi ya 6 milyona inandın mı. Her seye tribe giriyorsunuz.