Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jalminha yayında dedi ki. Hoca bir 10 numara istiyor dedi. Hatta hazirandan beri istediği listenin ilk sırasında olan bir isim varmış. Evander onun yedegiymis. Forsberg değil dedi. Isim vermedi ama geçen sene 10 gol 5 asist yapmış. Hoca çok istiyormuş. Tahminleri alâlim ?

morgan sanson en yakın transfer şu an kreatif ortasahaya.kanat ismi cıkmadı

Surekli israrla 90 dakika rakibin cez sahasindan cikmiyormus gibi niye davraniyoruz ki yav. Kapalı savunma da kapali savunma. Ayni kapali savunmalar hizli kanatlari olanlarla elek oluyor ama bizde kapali savunma. Dikine hizli gidebilen oyuncu olduktan sonra gerisi hikaye

Tabiki isimden çok uyumda önemli.Biz bence transferde bu uyumu bu senede yakalayamadık.Oyuncular tek tek iyide olsa aynı mevki oluyorlar veya çoğu temposuz oluyor falan filan…
Şöyle zıpkıın gibi takım kurup şu ligi hallaç pamuğu gibi atmak lazım ama bir türlü beceremiyoruz.Her sene genellikle kağnı gibi takım kuruyoruz.
Arkadaşların traore konusunda bize uyarmı endişesini normal buluyorum.Fakat traore evet genel anlamda açık alanda daha çok iş yapar.Fakat bizin leş ligde açık,kapalı farketmez rakip defans oyuncularının içinden geçer.Başarısız olma ihtimali yok.Evet şut tekniği falan kötüü ama oynadığı lig ingiltere bizim lig ile arasında dağlar kadar fark var.Birde skorer sol kanat gelse icardi falan muazzam olur.
Kalede falan okan olur.Sol bek kazımcan oynar.hiçbirşey farketmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gene bosu bosuna ceza yedim.Oglum bana entel entel hakaret edıp.malllı cartlı fılan konusmayın. ben kufur edınce bılek gibi kalın geliyo Melıh sonmesmısın nesin.

Martial ❌
Forsberg ❌
Lucas Moura ❌
Adama Traore ❌
James Rodriguez ❓ -> Kanat değil
Osame Sahraoui ✅ -> U21 için düşünülen isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt