Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 haftadır takımın gol problemi ,üretme ,bitirme problemleri var diye ortalığı yıkıp ,golcü aynı zamanda elit asistçi orta saha jamesi istememek ne bileyim. Yerine kimsenin en son ne zaman gol attığını bilmediği traore ye ise herkes ayıldı bayıldı resmen..

dd8077623bbb9896358050cf22e7bbcf2188199.webp

Futbolu bırakıp bırakmadığı tartışma konusu olan balotelli geçen yıl yürüye yürüye show yaptı şu ligde. James de iş yapacaktır. Sadece oynama isteği olsun. Onuda tespit edecek transfer yapacak kişiler.
aynen ya bizim lig şuan romanya ligi seiyesinde falandır

Nelsson, boey, yunus, oliveira,midtsjo ve mertens hariç net oyuncumuz yok, derhal net forvet ve kanat. Bu dandik ligi Metehan ve Emin yedek olarak savunmada idare eder.

Icardi
Mertens-James-Yunus
Toreyra-Olivyera
Apo-Kaan-Nelsson-Boey

HO.

Bir 10 no lazım arkadaşlar mecbur almak zorundayız hoca haklı. Mertens sezon boyu oynayamayabilir. Sol kanat Mertens kullanabilirsin illa kanatta atlet olacak diye bir kural kaide yok. Sağa alırsın atletik bir adam 10 no da forsberg James bu tip biri gelirse mis gibide olur. Gerekirse defansta 2 + kaleyi yerli yap ama hücumda türk olmuyor işte. Zorlamanın mantığı yok. Bende isterdim Keremden Messi Yunustan bir griezman çıksın ama olmuyor. Kanadı bu iki çocuğa bırakirsan güzel yerli oyuncunun önünü açarsın ama şampiyon olamazsin.. Yerli oyuncular gelişsin hiçbir itirazım yok ama Cengiz in Merihin Çağların yaptığını yapamayacaksa beni ilgilendirmez ben Galatasaray a bakarım.

Jamesin kalitesini kimse tartışamaz net.Şut çeker çalım atar pas verir kaleye topla girer.Yeterki oynamak istesin Özil muadili bir transfer.Kariyer vs herşey benziyor.Mertensin yarısı kadar istekli olsun hiçbir maç imkansız olmaz.Ama dediğim gibi papatya falı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt