Çiğdem Gürbüz
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2010
- 6.114
- 6.873
- 1.633
adımızın geçtiği herkes çöp, rezil, kötü ve pahalı.
Almasınlar ya, ne gerek..............
Almasınlar ya, ne gerek..............
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aklımda dünya kupası performansı kaldı bir daha yaklaşamadı o seviyeye bence. Kumar transferi yapacaksak Mertens gibi karakterli adamlar tarafından gitmek lazım. James o karakter de mi bilmiyorum.20/21 sezonuna çok iyi başlamıştı Everton'da. Sonra alt adale sakatlıkları vs. derken azalarak bitti o performans. Daha sonra Ancelotti ayrıldı, kendisi de Katar'ın yolunu tuttu. Son halini bilmiyorum ama salt tekniğiyle bile iş yapabilir bizim ligde. Ancak bize lazım olan adam değil fikrimce. Daha tempolu oyuncular lazım bize.
Ondan daha önemlisi premier lig de 26 maç 6 gol 9 asisti var. Hala iş var bu adam da.James rodriguez Al Rayyanda 14 maçta 5 gol 7 asist yapmış. Maç başı 77 dakika. 90 dakikada bir skora katkı yapmış. (Gol ve asist)
Yaşı aslında çok değil ama yüzü eskidi adamın. Real'e gitmese daha iyi bir kariyeri olurdu muhtemelen.Benim aklımda dünya kupası performansı kaldı bir daha yaklaşamadı o seviyeye bence. Kumar transferi yapacaksak Mertens gibi karakterli adamlar tarafından gitmek lazım. James o karakter de mi bilmiyorum.
BitikReal de hazard oyunda.
Sağlam bot basmış gibi görünüyor