Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20/21 sezonuna çok iyi başlamıştı Everton'da. Sonra alt adale sakatlıkları vs. derken azalarak bitti o performans. Daha sonra Ancelotti ayrıldı, kendisi de Katar'ın yolunu tuttu. Son halini bilmiyorum ama salt tekniğiyle bile iş yapabilir bizim ligde. Ancak bize lazım olan adam değil fikrimce. Daha tempolu oyuncular lazım bize.
Benim aklımda dünya kupası performansı kaldı bir daha yaklaşamadı o seviyeye bence. Kumar transferi yapacaksak Mertens gibi karakterli adamlar tarafından gitmek lazım. James o karakter de mi bilmiyorum.

Bu lanzini kadar atanamamis sisirilmis topcu yoktur bizim ligte bunu sumuk gibi yere yapistirirlar james eger saglamsa tek bacagi 3 tane lanzini yapar yeterki sakatlik yasamasin gerci bize gelen direk revire gidiyor dubois mitsio

Tabi kaç yıllık sözleşme yapılacak o da önemli.Mertens kusursuz oldu 1+1.Jamese 3+1 olursa kumar değil kayıp olur

5 aydan fazla mac yapmamis adam formumu yakalayim diyene kadar, dünya kupasi baslar.

Ya bu Torreira hem mertensi hem icardiyi hem jamesi taşıyabilecek kadar büyük topçu mu? Adamı öldürmeye mi çalışacaklar anlamadım ki.
Jamesi çok severim çok klas ve iyiyken izlemesi harika bir topçu. Ama o biteli yıllar oldu. Falcao bile daha fittir

Benim aklımda dünya kupası performansı kaldı bir daha yaklaşamadı o seviyeye bence. Kumar transferi yapacaksak Mertens gibi karakterli adamlar tarafından gitmek lazım. James o karakter de mi bilmiyorum.
Yaşı aslında çok değil ama yüzü eskidi adamın. Real'e gitmese daha iyi bir kariyeri olurdu muhtemelen.

Screenshot_2022-09-06-22-43-15-78_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

Transfer yarin gece mi son persembe geceye kadar mi arkadaslar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt