Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
Cıvıtma eşek adam, seviyoruz seni21 benim don numaram
iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cıvıtma eşek adam, seviyoruz seni21 benim don numaram
iyi olur
bizde arayalım bari , Omar Campos mu yazıyoruzOmar campos hakkinda bilgi ararken twitterda
aaaaaaaaaaaa
bu omar çok iyi gorunuyor fakat genlerıne kadar bakılmalı araplık varmı diye çok önemli bu
peki,okul numaram dedimCıvıtma eşek adam, seviyoruz seni
Senin agzin ne diyor loTravestiye benziyor
Prime göre falcao . Ama falcao da prime yi Atleticonun dünyanın en iyi takımı olmadan hemen önceki dönem. Aslında falcao hep biraz abartilan bir topcuydu.kariyer olarak falcao mu icardi mi sizce? prime dönemlerine bakarsak net falcao bence.
demek ki hep siyah kalacakkaliteli kanat gelene kadar siyah avatarım
yapma yanarsın, Taylan gidene kadar Rocksteady yaptım, kurtulamiyorumkaliteli kanat gelene kadar siyah avatarım
ben olumsuz olunca tersi oluyoyapma yanarsın, Taylan gidene kadar Rocksteady yaptım, kurtulamiyorum
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu hafta 20 küsür şut cektık daha ne kadar getirelım rtaşşimdiden icardi uçar kaçar demek için erken. biz cezahasına top getirmeye başlarsak o zaman uçar.
teknik bir kanat oyuncusu daha elzem bir hale geldi. bu kadar yıldız oyuncuya yazık olmasın. kanat alamıyorsak keremin sahada olduğu tüm oyun planlarından vazgeçilmeli.
Antep macinda getiremedikmi topu oraya?şimdiden icardi uçar kaçar demek için erken. biz cezahasına top getirmeye başlarsak o zaman uçar.
teknik bir kanat oyuncusu daha elzem bir hale geldi. bu kadar yıldız oyuncuya yazık olmasın. kanat alamıyorsak keremin sahada olduğu tüm oyun planlarından vazgeçilmeli.
yunus efendı vurmayı tercih etmedıAntep macinda getiremedikmi topu oraya?