Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsallah Luyindama gider de yerine genç yabancı bir stoper alırız

bu hafta 20 küsür şut cektık daha ne kadar getirelım rtaş
Gomis bile elit bir bitirici değil millet bunu anlamıyor tutturmuşlar topu getiremiyoruz. Çok iyiyiz demiyorum bende ama Burak prime dönemi sonrası umut - Eren -gomis - diagne -mitroglu -mohammed -halil felan forvetlerimiz hiç biri elit bitirici değil. Falcao sadece o da oynayamadi zaten . İcardi net bir elit bitirici gelsin bir oynasın top geliyormu gelmiyor mu görürler. Çok ezbere yorum bu sorun forvet değil topu getiremiyoruz muhabbeti.

Resim

1662504321227.png

omar camposun maçı varmış..
alır mıyız ki lan izlesek mi

redmondu yaşından dolayımı istemedık acaba ? cünkü katkı verirdi bize

traore takımında süre alıyor yani epl den şu saatte oyuncu almak zor iş

kariyer olarak falcao mu icardi mi sizce? prime dönemlerine bakarsak net falcao bence.
Guzel bir soru.

Falcao bir suru kupalar kazandi kariyerinde, River Plate'te Porto'da Atletico'da Monaco'da
Icardi ise Inter'in en kotu donemine denk gelip uzun sure kaldigi icin PSG'ye gidene kadar kupa kazanmadi

Milli takim kariyerlerinde yine Falcao onde

Ballon d'Or odulunu esas alirsak Falcao'nun 2012'de besinciligi var en yuksek derece olarak. Icardi'nin liste yapmisligi yok

™ verileri
Falcao: 543 mac (38886 dakika), 301 gol 54 asist, ---> ~1.53 macta bir skor katkisi / 110 dakikada bir skor katkisi
Icardi: 383 mac (27695 dakika), 203 gol 43 asist, ---> ~1.56 macta bir skor katkisi / 113 dakikada bir skor katkisi
oldukca yakin ama Falcao kil payi onde burada

Icardi'nin bes buyuk liglerde iki gol kralligi var (ikisi de Serie A'da), bir kere yilin oyuncusu da olmus
Falcao'nun ise hic gol kralligi yok buyuk liglerde, ama iki defa UEFA'da var. Burada denkler denebilir

Tabii biri bize 35-40 yasinda geldi. Oburu 30 demeden geliyor. Yine de Falcao cok onde derim ben

90 sayfa geriden geliyorum. Her dakka başka bir bomba patlıyor çok heyecanlı 😍
Umarım tünelin sonu b..tan bir yere çıkmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt