- 19 Mart 2014
- 29.490
- 30.936
- 2.718
Paraya kalemlerini satan muhabir bozuntuları bir bir taraftara trol demeye başladığına göre Vecino meselesi net bir şekilde doğru. Yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bi işten işkillenirse direk bırakır kulubuErden timurun haberi olmazmi peki böyle biseyden
Daha iyi olabilir en azından portekizli Oliveira içinde onu alırdık.ebedi dostumuzdan crespoyu alsaydık bari

Yine adını yazacağım. Mannsverk 6'ya gitmiş şimdi baktım, maaşı da max 1 milyondur, 3 yıl bağlasan yine daha ucuz. Çocuk 21 yaşında, aldığımız herifi de cebinden çıkarır. Böyle bakınca az buz rezalet değil bu transfer.Yedek 32 yasinda orta sahanin 3 yillik maliyeti 3,5 + 2,5 * 3 = 11 milyon euro!
totem yane dion ya
Vecino haberi kolpa çıkarsa yasaklanır mı hepsi?çok haklı bir isyan Galatasaray'da böylelerinin yeri yoktur. Övdürteninde öveninde.
aynen12 saat önce ndidiye sallanıyordu![]()
Müthiş bir soru. Tebrik ediyorum Gökhan kardeşim.Vecino haberi kolpa çıkarsa yasaklanır mı hepsi?
Oyuncunun suçu yokmuş adamsa kendisi gelmesin taraftar tepkisini görüp bu kadar net söylüyorum umarım kendi vazgeçer
Daha önce Samiyen dahil hepsinin yazdığı hangi adam yalanlandıVecino haberi kolpa çıkarsa yasaklanır mı hepsi?