Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreiraya sallayanların beynini !!!
Esas sen bir şeyi anlamıyorsun

Burası GS

Taraftara bana biat edin diyorsan burada kalamazsın

Sen şimdi kalkıp 32 yaşında hiçbir özelliği olmayan adama

3.5 milyon bonservis 2.5 milyon da maaş bağlayacaksın ve sonra diyeceksin ki bana biat edin yaptığımı sorgulamayın

Kusura bakma ağa

Değil Erden kim olursa olsun GS taraftarı bunu kabul etmez

Zaten bu tarz bir hareket yapan kişinin de GS'lılığında sıkıntı var demektir

Erden Timur ya taraftarı dinleyecek bu işi iptal edecek

Ya da kendi kaybedecek

Bu kadar NET

Ayrıca yoran biz değil sensin

Uyandırayım seni

yanlış transfer olduğunu bende söyledim daha ilk ismi çıktığında o başka konu

erden timurun yanlış yaptığınıda yazdım

ama tamda şuan yaptığın yorum boklu eşreflere yol açıyor ve siz bunun farkında değilsiniz!

uyandırayım sizi!

42 k tweet oldu devam arkadaşlar devam sabaha kadar devam bu mücadelenin sonu zafer olsun.
Bu sen misin ahbert

1693781754601.png

Uğur Karakullukçu: “Galatasaray taraftarına geçmiş olsun. Yangın için artık geç kaldınız. Papatya çayı içme ve sakinleşme zamanı."
bu keko kendi diyodu ne isimler var bekliyorz aygır gelcek o olmazsa yangn yaapcam falan diye şimdi showna bak belanı bulman dilegiylel

Taraftar bu kadar harlanmışken günlerdir yönetimden birinin çıkıp iki cümle etmemesi de açıkcası saygısızlıktır.
Çok doğru hatta sadece şimdi değil

kaç gündür - onlarca tivit youtube kaynaklı yayılan isimler var - o zamanlarda eksikti bir demeç "uçmayın" mesajını verebilecek.

dün hoca ne diyor maç sonu "rahat olun" - herkes süt liman sabırla bekliyor. sonuç bu

Tüm transfer sürecinde iletişim baya kötüydü.

Nelson, Boey, Kerem Aktürkoğlu. Abdulkerim’in yerinde olsam sahaya çıkmam. Hiçbir katkısı olmayan vasat 32 yaşında olan adama bu paralar veriliyorsa dönerim götümü

Ortasaha trasnferi ile kanat adamını ilişkilendiremedim ama , Rashica'ya (28) 5 -6 bonservis (o zaman bahsi geçen rakam) verileceğine free- Tete kararı alıdı o işin tercümesi.

15 M minimum bütçe beklenti yaratılıp 2+1 kontrat bağlanan , beklentiyi en ufak şekilde karşılamayan bir trasnfer hamlesiyle Rashica konusu bence aynı açıdan eleştiri değil.

daha gün okan hoca dedi "rahat olsun GS taraftarı" dedi. o nedenle yöneitmle hocayı beraber eleştiririm ben Orta saha ile ilgili.
Okan Hoca Erden Timur'a orta saha transferi icin son günü mu bekle dedi ? Transferin tek sorumlusu Erden Timur'dur, baska hiç kimse sorumlu değil.

Hatalı transfer olduğunu ben de yazıyorum zaten. Plansızlık değil plan başarısız oldu. Bazı transferlerin son günlere bırakılacağı söylenmişti zaten. Burada Amrabat Manu yapmasa o alınacaktı. Burada ana sorun o seviye olmasa da potansiyel bir adam en kötü ayarlanmalıydı yedeği olarak. Plansızlıktan ziyade başarısız hatalı bir plan oldu. Amrabat olsaydı başarılı plan olacaktı. Benim derdim sadece Erden Timur'u eleştirirken işin dozunun kaçtığı bu adam geldiğinde beri ilk defa net başlangıçta hata yaptı ve bu tek hatadan istifa deniyorsa bu nankörlüktür. Transfer tutar tutmaz o ayrı ama ilk defa beklentileri bu denli karşılayamadı ve hemen istifa diyenler var yazık gerçekten.
Anlaşamadığımız nokta plansızlıkta tamamen hatalı olduğunu söylüyorum. Basit bir şekilde açıklayayım hak vereceksin.

Temmuz 15'de Vecino'yu aldın Midtsjö yolladın ve taraftara dedin ki fırsat transferi olursa şartlar oluşursa yapacağız. Oyuncuyu kamp yaptırırsın performansı görürsün iyiyse evet oyuncu iyi yerine almaya gerek yok fırsatlar oluşmadı o yüzden yapmadık dersin kimse tepki göstermez.

Şu an bana kimse Vecino'yu kabul ettiremez Amrabat olmadıysa 2 ay önce getirecektin şimdi değil. Yönetime istifa demem 3 ay önce şampiyonlukta ciddi pay sahipleriydi ama bu sene yapılanları ciddi eleştireceğim.

bu keko kendi diyodu ne isimler var bekliyorz aygır gelcek o olmazsa yangn yaapcam falan diye şimdi showna bak belanı bulman dilegiylel
+ b ve kankisi ber gölt gravebeng için klüple anlaşıldıı diye milleti doldurdu 3 ay

herif sonra 40+ ya gittti

torreiraya sallayanların beynini !!!

yanlış transfer olduğunu bende söyledim daha ilk ismi çıktığında o başka konu

erden timurun yanlış yaptığınıda yazdım

ama tamda şuan yaptığın yorum boklu eşreflere yol açıyor ve siz bunun farkında değilsiniz!

uyandırayım sizi!
hadi yürü git ismail kartal övmeye devam et

icardinin arabistan olayıda mı yalandı yani
Yahu Arapların ilgilenmediği adammi var.gercekci olmakta fayda var teklif varsa bile icardi Galatasaray'ı çok sevdiği için arabistan teklifini geri çevirmedi.adam zaten oraya gitmek istemiyordu.araplat dışında varmiydi sence teklif
Burada takılı kalmayalım..
Çok büyük fiyaskoyla karşı karşıyayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt