Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en başta yapılması gereken transferler hep sona kalıyor

genelde forvet alamazdık kabız olurduk
Güzide kulübümüz 96-2000 den sonra hiç bir vakit tam eksiksiz yani illaki eksik olur ama her yeri en güçlü şekilde bir takım olamadı maalesef. Hep bir yeri açık kaldı.
Ta temmuzda dedik ndombele alinsin diye.
temmuzda nbombleyi indirsen veya başka birini biter giderdi doğru.

İyi bir kadromuz falan yok, temeli zayıf isimli bir kadromuz var.
Bu müteahhitlerin insanlara daireleri güzel yapıp temeli zayıf evleri satması gibi.

niye karma yapıyorsun

fred+gedson mu oynuyor senin karşında fener öyle bi transfer yapsa öne gecti diyebiliriz.

senın attıgın twite göre yönetım oyuncuları tuttugu icinde başarılı diyebilirim.

oliviera ve mertens gecen sene sampiyonlugu verıyordu bu takımda işleri yok en baştan bıletlerının kesılmesı lazımdı
Fred, Gedson, Torreira en iyi 3 orta saha oyuncusu karma yapmaya gerek yok diyorum 3 takımda şu an eşit demek ki en iyi orta saha bizde değil. En iyi olması için 3'lü içine 2 tanesi girmesi lazımdı.

Oliveira ve Mertens'e kimse rotasyonda bir şey demezdi şu ana kadar 9 resmi maç yaptık halen orta sahada Oliveira - Mertens oynuyoruz. Antep maçında kenarda yedek oyuncu bile yoktu bu takımda Torreira sakatlandığı an o eksikliği doldurabilecek kimse yok. CL+lig+kupa 60 maça yakın çıkıyoruz tüm yük Torreira olursa bir noktada dayanamayacak. Vecino gelir toparlar diyorsan bilemem.

Bu samiyen haber falan yönetime yakındı surekli yapılan işleri pohpohluyordu bu bile eleştirel yaklaşıyorsa yönetim içinde bi sıkıntı var demek. Okan hoca da clden gelen parayı transferde kullanacağız vs dedi. Ya bu işin işinde bi iş var ya da yönetim içi çatışma var net

Bunlar doğruysa ürkmekte sonuna kadar haklıyız

Ekli dosyayı görüntüle 218793

AKLIM VALLAHİ ALMIYOR BİLLAHİ ALMIYOR YA. İMKANSIZ BİR ŞEY YA . OTURUP ŞU TRANSFER İÇİN GÖRÜŞMELERİ , TEKLİF YAPMALARI , MENEJERİNE DURUMUNU SORMALARI . ALTERNATİF OLARAK DÜŞÜNMELERİ BİLE . 2. LİGTEN GİDİP POTANSİYELLİ BİRİNİ ALSALAR DAHA ANLAYIŞLI OLURDUK .

açık ara şampiyon oluruz
iki gün izlediğim maçlara bakarsk rahatca söyleyebilirim

bjk çok dağınık takım, bi tökezlemeye baya devamı gelir gibi bir görüntüleri var

fb ise aşırı verimsiz bir takım
doğru düzgün iki topçuları var tadic ve ferdi bütün sezon bu ikisinin ayağına bakarlar

doğru düzgün bir 8 indiği an artık ocakda ligi öttürüz
bizde diğerlerinden çok daha fazla silah var

Nereye açık ara oluyoruz. İcardiye bişey olsa ilk 2ye giremeyiz. Kerem gününde olacakta bişeyler yapacak. Gerisi boş şuana kadar. Mertens freni yerine Ziyech Level atlatması bi umut.
Fener hangi sene güzel oyunla yarışta kaldı? Geçen sezon gibi sonuna kadar gidecekleri belli oldu bugün

Açık ara şampiyonluk güzellemesi yapanları Aralık ayında havlu attığımızda göreceğim ben.

Evet bu takımın elinde silahlar var ama topu oraya getiremedikten sonra hepsi birer birer çöp ilan edilecek.

Sezon sonunda elinde 50 milyon €'luk maaşlı bitik bir kadro kalacak. Sonra yine başlarız Galatasaray'ın kurtuluşu oyuncu alıp satmak. Planlama vs. derken 3 sene daha çöp olur. Neyse ya herkese iyi geceler.

Türkiye ekonomisi için şöyle söylenen bir cümle var. "Türkiye don lastiği gibidir."

Bire bir aynısı Galatasaray içinde geçerli...

fb’nin hazırlık maçları dahil tüm maçlarını,
jk’nin lig ve avrupa maçlarını izlemiş biri olarak iki takımında bizim ciddi anlamda gerimizde olduğunu düşünüyorum.

özellikle fb, daha hazır oyuncular almasına rağmen rezalet. Twente kırmızı görmese muhtemelen eleneceklerdi o turda da, bugün penaltıyı vermeyenler bu kadar … çocuğu olmasa yine puan kaybederlerdi, Antep maçı son dakika yine aynı şekilde. Kasım/Aralık gibi patlar fb, hoca değişimi vb bir şey yaşanır illa ki. tabi full galibiyetle ilerliyorlar ama az çok top oynayan bi takıma karşı şans faktörü olmadan pek bir şey yapamazlar, yapamadılar da keza, 10 kişilik Antep’e puan veriyorlardı ya :D

jk’de de Gedson, Amir, Aboubakar üçlüsü iyi başladı, rashica da bildiğimiz bi oyuncu zaten. ama yine de kadro derinlikleri yeterli değil bence

zaha bu ligin içinden geçer diyorum ek olarakta fazla yorum yapmaya gerek yok bu adam hakkında, ziyech’te de umutluyum.

icardi’si olan şampiyon olur bu sene

Açık ara şampiyonluk güzellemesi yapanları Aralık ayında havlu attığımızda göreceğim ben.

Evet bu takımın elinde silahlar var ama topu oraya getiremedikten sonra hepsi birer birer çöp ilan edilecek.

Sezon sonunda elinde 50 milyon €'luk maaşlı bitik bir kadro kalacak. Sonra yine başlarız Galatasaray'ın kurtuluşu oyuncu alıp satmak. Planlama vs. derken 3 sene daha çöp olur. Neyse ya herkese iyi geceler.

Türkiye ekonomisi için şöyle söylenen bir cümle var. "Türkiye don lastiği gibidir."

Bire bir aynısı Galatasaray içinde geçerli...

Var mısın iddiasına

hesap kapatmasına

Fofana olabilirdi belki cünkü avrupada yoklar. Orada cl kozunu kullanamiyorsan kapat zaten dükani.
35 milyon istiyor monaco zaten istediğimiz her adam öyle o kaçtı denilen amrabat 35 e gitt, grav 40+5 e gitti , verratti 50 ye gitti yav istemedikleri dominguez bile 15 milyon+oyuncuya gitti. Uçuk kaçık adamların peşinde koştuk resmen

35 milyon istiyor monaco zaten istediğimiz her adam öyle o kaçtı denilen amrabat 35 e gitt, grav 40+5 e gitti , verratti 50 ye gitti yav istemedikleri dominguez bile 15 milyon+oyuncuya gitti. Uçuk kaçık adamların peşinde koştuk resmen
taraftar torreiranın performanstan sonra onun gibi bi herif istedi ya

onun gibi adamda dünyada 50 60 mılyon zaten

beklentide cok yüksekti belki torreira böyle performans vermese yanındakı adamdan da bişey beklenmezdi

Zanioloyu takasta kullanabilirdik aslında
kudurmasaydı Villa diye

Zor valla 60 maç var bu kadro yapısı ve bu taraftar kafası ile maalesef aralık ayında havlu atarız.

bu Vecino denen hıyar yüzünden böyle düşünüyorsun üstad, sakin ol, rahat ol

ligi alır cl'ye gider tokatlanır döneriz seneye de, sıkıntı yok .

anlıyorum sinirlisin ama şampiyon oluruz yani şöyle bi kur kafanda zaha'ların falan %100 hazır olduğu senaryoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt