Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay geldiği gün. Şu an transferi kapatabiliriz, eleştirmem demiştim.

Çünkü 8 alternatifi de iyi kötü hem de yerli çözümüyle alınmıştı. Sol bek eksikliği giderilmiş, forvet alternatifleri alınmıştı, sola skorer, geçiş oyunlarını en iyi oynayan kanat oyuncusu alınmıştı. Bana göre Midsjö, Berkan, Toreira, Kerem ve Sergio bir şekilde orayı idare ederdi 1 sezon daha. Sağda da Zaniolo kalacaktı. Zaniolo, Barış, Yunus, Kerem, Zaha, Mertens forvet arkası için gayet yeterliydi. Forvet Icardi, Bakambu, Halil.. Maksimum yabancı bir stoper alternatifi alınabilirdi. Hatta Kerem Demirbay sonrası Ziyech alınıp transfer kapatılsa 10 numara iş yapılmış olurdu

O yüzden transfer o gün kapatılsa gram eleştirmezdim. Ama bunu dediğimde bana o gün saydıranlar vardı. Öyle ya orta alana dünya çapında isimler gelecekti.

şimdi ileri hatta yine bir şekilde idare edilir ama bence o güne göre daha gerideyiz. Orta alan boşaltıldı, iyi kötü alternatif olabilecek isimler gönderildi, geçen sezonun as oyuncusunun kıçına teneke bağladık. Elde 2 tane orta saha kaldı.

Bok gibi transfer sezonu

Lig başladı yeni oyunculardan kimin ne bok katkı vereceği Zaha dışında az çok belli değil ki o bile meçhul

Erden timur kendisi cikip konusmadimi yok A+ topcu bakiyoruz anlastigimiz B ve B+ topcular var ama daha iyisini getirmek istiyoruz diye bu adam olsa olsa C ,D kalite olur

Vecino iyi topçudur değildir bilmem ama beklentiyi yükseltip bu adamı gerçekten alırlarsa tepki gayet normal.
Hele bir de 3-4m bonservis ve 2-3m maaş olursa tam facia.
5-8m bonservis 1-1,5m maaşlı bir genç bir scout transferi bulamadınız mı ?

Cok kötü bir transfer dönemi geçirdik. Kadro net olarak geçen seneye göre guclenmedi ve üstüne yaşlandı. Tete dışında satabilecegimiz bir adam almadik. Icardi dışında bir yönetim başarısı yok. Şampiyonlar ligine kalıp bu kadar yanlış is yapılmaz. Ffp kıskacında olduğumuz mustafa cengiz döneminde bile kadroyu daha iyi guclendirmistik. Moldenin orta sahasini alsak çok daha iyi olurdu, 6 bonservis 1 de yıllık ücret versen maliyet yine daha düşük ve satabilecegin bir oyuncu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahhahahahahhaha sabah sabah keyiflendik.

IMG_20230904_072356.webp

Fransa lig 2de 21 yaşında bi Afrikalı getirsen kendimizi avuturduk en azından. O halde bile Sergio-Demirbay oynardı şimdide öyle olucak

Boşuna yangın yapıyorsunuz. Bu adam iyi, belli bi standardı var, muhtemelen kimse izlemeden konuşuyor yine

Lazionun forumlarında hep övülüyordu bu senenin maçlarında

Matias Vecino - S.S. LAZIO FORUM
Cok buyuk oyuncu! 43 tane mesaj atmislar.

Bu sene hic ilk 11 baslamamis. 2 macta 30 dakika ortalama ile oynamis.

Gecen sene 17 kez ilk 11 baslamis. Mac basi 53 dakika ortalama.

Asil soru bu adami sen izledin mi?

Adamlarin kilit oyuncusu olsa sana verirler mi? Anca sana kilitlerler. Bizim icin Midstjo neyse Vecino da onlar icin ayni.

Boşuna yangın yapıyorsunuz. Bu adam iyi, belli bi standardı var, muhtemelen kimse izlemeden konuşuyor yine

Lazionun forumlarında hep övülüyordu bu senenin maçlarında

Matias Vecino - S.S. LAZIO FORUM
Bu adam iyi ve belli bir standartı var ama Lazio rotasyonunda yer vermiyor sende as oyuncun yapmak üzere alıyorsun ve tüm bunlara rağmen oyuncu içine mi siniyor

Cok buyuk oyuncu! 43 tane mesaj atmislar.

Bu sene hic ilk 11 baslamamis. 2 macta 30 dakika ortalama ile oynamis.

Gecen sene 17 kez ilk 11 baslamis. Mac basi 53 dakika ortalama.

Asil soru bu adami sen izledin mi?

Adamlarin kilit oyuncusu olsa sana verirler mi? Anca sana kilitlerler. Bizim icin Midstjo neyse Vecino da onlar icin ayni.
Izledim, iyi oyuncu
Ah bi torreirami? Kesinlikle hayir, ama uzun boylu olmasi, Italyanca ve Ispanyolca konusmasi, uruguayli olmasi, taktik disiplini yuksek olmasi arti verileri

Duran toplarda cok isimize yarar ve Molde macindaki defansif zaaflari dusunursek mantikli bi hamle benim icin

Vecinoyla ilgili bildigim pep citye ilk gittigi dönemlerde vecinoyu istemişti pas konusunda falan baya övüyordu ama 2016 yılı prime dönemleriydi tabi şuan 32 yaşına gelmiş üstelik son gün alınacak bi oyuncu değil önceden alabilirdin bu paralara bu topcuyu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt