Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ooof, böyle takiminda planlanmayan 32 yasindaki herife 3,5 +2,5 milyon maas vermeye hazirdiysak, simdi Ingiltereden daha agir bir kazik gelebilir.

Bunlar Dombili simdi gidip +10 milyon zorunlu opsiyon ve 3,5-4 milyon maasla getirebilir. Herifin orda brut maasi bonuslarla 10,4 milyon pound. Az oynasa bile herhalde 7,5-8 civari aliyordur.
Dombiliye burun kıvrılıyor burda ama inan bana Türkiye’deki Torreira dahil bütün orta sahalardan daha üst düzey bizde premier ligde değiliz gelir burda yargısını dağıtır

Hakkaniyetli bir yaklaşım değil belki ama bir yanlış tüm doğruları götürdü kimse kusura bakmasın. Her türlü şer odağına, içimizdeki İrlandalılara karşı bile her daim savunduğumuz kişiler Lazio'nun çöpünü getirerek taraftar nezdindeki yerini bitirdi. 2 aydır takımın en ihtiyaç duyduğu yere en iyisi, en faydalı olan getirilecek diyip son gün ne idüğü belirsiz bir leşi getirmek ve bu hamleyi sosyal medyadaki muhabir bozuntularıyla güzellemeye çalışmak aymazlıktır.

Taktilar bir kere illa yildiz olacak her mevkiiye. Alamadik iste gidin bir tane potansiyelli genc bulun getirin, onu da yapamiyorsaniz hep beraber izledik Breivik'i alin getirin. 32 yasindaki adam icin bonservis odemek nedir? Akillari baslarinda mi acaba?

Takas istemiyor sanırım monaco cash istiyor orasını bilmiyorum da takas işi sıkıntı iş hem oyuncu isteyecek orayı maaşını falan kabul edecek hem sen çok da kolay olmazdı gibi.
Zaniolo isim olarak iyidi kabul görebilirdi, birde ihtiyaclara göre tabiki.

Büyük bir oyun oynanıyor. Maasinin neredeyse yatacağı ibana kadar açıklanması falan derken Avrupa'dan kimsenin bu transferle ilgili Tek kelime etmemesi vs. Transfer yapamadik dememek için bir oyun muydu acaba? Çünkü dün gündüz midjo haberi çıkmıştı takimda kalmak için ricada bulundu diye.

Ndombele baya iyi topçu bu arada sadece 2-3 senedir futbolu bırakmış gibi takılıyo ortada hırs,azim,istek kalmamış pek.Rehabilite edebilirsek Amrabat'dan falan 2-3 gömlek daha üstün topçu

Dombiliye burun kıvrılıyor burda ama inan bana Türkiye’deki Torreira dahil bütün orta sahalardan daha üst düzey bizde premier ligde değiliz gelir burda yargısını dağıtır

Bence o herif mental sorunlu. Dünyanin en büyük liginde takimin rekor transferiyken kendini böyle salip, sonra Italyada sampiyonluk icin oynarken ve sampiyon olurkende 100% fit olmayi beceremeyrn adam, bizim ligi hic sallamayip, daha cok türk mutfakiyla ugrasir gibi geliyor bana.

Şl için Vecihiyi alıyosan kimseyi alma abi vecihi gelincemi yenceksin bayerni manuyu alma bekle 15 eylüle kadar en azından ligi kurtaracak bi hamle yap. Zaten şlde hedefin iki kopenhag maçı belliki transferi son güne bırakıp vecihi almaya çalışanın hedefi gruptan çıkmak değildir. Kopenhag maçlarını oliveira demirbay torreirayla oynarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt