Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra Vecino transferi bize Avrupa'da kupa kazandırmaz, hatta bırak Vecino'yu Gendouzi falan olsaydı yine kazandırmazdı. Bizim bu yıl tekrar lige odaklanmamız lazım, Avrupa'da ezilmeden sonuna kadar mücadele edelim. Bunun için de panik transferi Vecino yapılacaksa hiç yapılmasın. Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ikilisini açıklayın.

Torreira,Sergio,Miço,Kerem Demirbay,Efe Akman,Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz devre arasına kadar bunlarla idare edip, devre arasında lig için gerekirse bir adam alalım.

Alayına küfür edesim var

Lan suyun öte tarafında olan yasaklı kaynak onlardan önce giriyor bizim haberleri

Mesela bugün londra uçağı haberini sabah 7'de söylemiş

Samiyen haber ve diğerleri daha yeni giriyor haberi

Sonra ben GS muhabiriyim

Hadi lan oradan züppeler

Atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz
Öyle deme.. Çok övdüler bunları Sami Yen haberi filan..

1 tane kıçı kırık italyan bile haber yapmadı dün burası yanarken.
Transfer geç kalındı bak bu konuda lafım yok ama Vecino olayı başka bir durum var. Erden zaten ilk konuştuğu yerde açıklar bu durumu.
Vecino bir de hiç Erden in gittiği oyuncu profili değil; en kötü van de beek ya da dombili'ye giderdi.
Kim yapar, neden yapar

Çıkıp açıklasınlar renktaş

Bak taraftar ne hale getiriyor onları

Fikrine saygı duyarım

Ama ben dediğim gibi inanmıyorum operasyon olayına

Bence hızlı bir biçimde anlaşma sağlandı

İlk bizimkilere haber uçuruldu

Onlar da haberi girdi

Ortalık yangın yerine dönünce vazgeçildi

Osman Özköylü nün Midtsjö ile ilgili bir açıklaması oldu. O açıklama bence bizim çuvalladıgimizin resmidir.

Amrabat alınacakmış da alınamayınca Vecino gelmiş yersen. Amrabatla bizim görüşmeler hicbir zaman cok ilerlememişti zaten, Fabrizio sevin ya da sevmeyin boşuna yazmadı adam Manuyu bekliyor diye. İlk teklifte bitirdiler işi. Hiç hikaye anlatmasınlar net başarısızlık var bu işte.

Transfer hiç bitmemiş. 8 no transferinde planı tutmadı yönetimin. Ciddi bir hatadır. Eleştirilmelidir lakin eleştirirken şirazeyi kaçırmamak önemli. CL'ye yetiştirilme şansı bu saatten sonra zor lakin transfer 15'i ne kadar devam ediyor. Genç bir 6-8 alınırsa 15'ine kadar gayet güzel olur 8 no olarak Breivik yada Torreira'ya yedek Fabricio Diaz gibi 20-23 yaş aralığında maaşı düşük olacak bir isim alınabilir 15'ine kadar orta sahaya.

vallah bu isin sonu boklu esrefe giderse ki gidecek gözüküyor
gs ile tüm bagimi koparirim

tüm parayi cukkalayacaklar
sponsorlar kacacak
fb dominasyonunu izler durursunuz sonra
kimse yönetimden erden timuru yiyemez merak etme hocam karşısında taraftarı bulur. Erden timuru seviyoruz ama biatçı değiliz yanlışını da söylememiz gerekir ki söyledik kaç kere. Bu transfer döneminden dersler çıkarılsın yeter.

Bu bizim mi?

Ucaktan anlamam fazla ama hep Bombarider 3000 mi 5000 mi oöyle bir seyler yaziyordu ama bu farkli gibi duruyor

kac tane ucagimiz mevcut
utanmasam havalimanı yayınlarını açıp uçak benziyor mu diye bakacağım....

o denli kafayı yedik he ... kendine gel naapıyorsun Can dedim az önce haha

Kim yapar, neden yapar

Çıkıp açıklasınlar renktaş

Bak taraftar ne hale getiriyor onları

Fikrine saygı duyarım

Ama ben dediğim gibi inanmıyorum operasyon olayına

Bence hızlı bir biçimde anlaşma sağlandı

İlk bizimkilere haber uçuruldu

Onlar da haberi girdi

Ortalık yangın yerine dönünce vazgeçildi
Şu anda yönetimde olmayıp, bu gelecek olan paraları yemek isteyen bir sürü adam var. Onlar yapar ya da suyun karşı tarafı.
Çünkü FT den sonra ilk defa bir insan taraftar tarafından çok saygı gördü ve bağlanıldı.

Çok kritik saatlere girildi taraftarın ayakta olması lazım. Çöp gelmemeli asla. Ndombele vs kastetmiyorum Vecino gibi çöpler gelmemeli. Ndombele de formsuz kötü durumda ama iyi olsa bizde işi olmaz zaten bu yaşta.

Gelecek topcu harici bir problemmiz daha var. Hangi yabanci gidecek? Mdtsjo falan diyoruz ama hala gitmedi.

Anladigim kadariyla Ucak Nice ye iniyor ama Monaco ya direk ucuz var mi bilmiyorum. Nice veya Monca olabilir o taraflardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt