Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan davinson neden ya.Tamam Ndombele ok da Davinson'u napacaksınız ulan bir orta saha daha alaydınız , Nelsson varken ne Davinson'u arkadaşım.
Bu arada harbiden ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler 50 kere Ndombele tercih ederim ben Vecino yerine.En azından toparlarsa öttürür buraları

Takimsiz lisans olayi su an 14 yabancimiz oldugu icindir. Iki adam gondermemiz lazim su an icin.

Ulan madem biz bu iki herifi alabiliyoruz dünki çöpü almaya çalışarak neden taraftara kalp krizi geçirttiniz?
çünkü herkes ndombeleyi küçük görüyordu
burada kendimi yırttım bu adamlara razı olmazsanız daha kötüsü gelecek diye
onlar da ölümü gösterdiler..

Buna bile razıyım öyle düşürdüler.

Buna bile razıyım dediğin oyuncular geçmiş yönetimler alsa burada bayram ediyorduk kandırmayalım birbirimizi. Davidson Sanchez, Ajax'tan biliyoruz lakin Nelsson varken ne gerek var ha Ramos'ran daha mantıklı her türlü Nelsson devre arası satılacak muhatamelen bizde şimdiden yerini doldurduk ve devre arası genç bir isim daha alınır Ayberk Karpo gibi. Ndombele doğru profil bunda herkes hem fikir lakin güvenilmez bir oyuncu. Sanchez iyi lakin Melsson varken çokta gerekli olmaya bir transferken, Ndombele profili olarak çok gerekli lakin güvenilmesi zor bir transfer olur. Ndombele'yi alacaksak çok önceden almalıydık bu da bir gerçek. Ha maliyetleri son güne kaldığı için ekstra uygun olursa o zaman başka ama hiç sanmıyorum.

Vecino ve Ndombele birden alacaktık bence.

Cidden salmadı Sarri.

Onun yerine bizde Davinson ile anlaştık tekrar.

Ndombele kötü durumda fizik olarak ama toparlarsa da çok ciddi fark yaratır.

Yaşı daha 26 ve iyi bir idman programı ve sevgi ile kazanılır.
Olabilir ama adam geri evine dönmüş diyorlar yaw.
Bu kadar son anda döner mi dersin?
Bence zor.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan davinson neden ya.Tamam Ndombele ok da Davinson'u napacaksınız ulan bir orta saha daha alaydınız , Nelsson varken ne Davinson'u arkadaşım.
Bu arada harbiden ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler 50 kere Ndombele tercih ederim ben Vecino yerine.En azından toparlarsa öttürür buraları
Hızlı stoper lazimdi. 3lu oynayacaz bazen avrupada goruruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ortada lisans cikmis gibi durum yok , on kayit icin bilgiler eklenmis. Lisans cikmasi icin once islak imza atilmis ve TFF'ye bildirilmis olmali kontratlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt