- 31 Ağustos 2021
- 69.522
- 49.746
- 3.258
Bence ligde salar oynatırsın - 26 yaşında adama iyi programla 3 haftafa bıraktırırsız ekstrasını.Nbombele ne zmn hazır olur aceba.
ben memnunum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ligde salar oynatırsın - 26 yaşında adama iyi programla 3 haftafa bıraktırırsız ekstrasını.Nbombele ne zmn hazır olur aceba.
Kendini toplasa bile Torreira'yı yedekleyemez benceDoğru. Ama en azından kendini biraz toparlar ise fizik gücü yüksek bir orta saha aldık. Ndombele komple bir herif, ama mühim olan kendini toplaması. Şayet formda olsa zaten biz alamazdık totnımdan orası da ayrı. Dileyelim ki gedson gibi olsun
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kimleri gönderelimmiçö ve dubois KESİNLİKLE kalmalı

Çok net bir tane daha orta saha lazım.midtsjö,oliveira,dubois yolla gitsin 1 ortasaha daha getirin..
Yorumun nedir adminim gerçekten boşa yangın yaptığımızı mı düşünüyorsun. Vazgeçilen transfere verilen tepkiyle ilgili düşüncelerini merak ediyorum.Kafa açmayın. 36 saattir boşa ağlıyorsunuz.
Sanırım bu noktaya evriliyor durum...İki oyuncu bir arada gelmesin yoksa, Dries ve Lucas gibi?![]()
Bu fotoğraf montaj falandır inşallah bu ne olum yav 120 kilo musun birader
Sergen niye şutlandi
Sabah söylemiştimHemen silmis Yakuupppp![]()
Uçağı Almanya'ya da gönderdik alıp gelselerdi daha az benzin yakardık.
benim de atacağım postlarım var ortalık durulsun
Ağam ben kıvama geldim, akillandim şuan yönetim ne isterse yapabilecek kivamdayimKafa açmayın. 36 saattir boşa ağlıyorsunuz.