Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele de Sanchez de kaliteli oyuncular zaten alınması gereken oyuncular bunlardi.Bu Vicino yu alsaydık bu takıma yazık ederdik.Basima ağrılar girdi.

10 gün daha transfer dönemi açık yeni gurbolar gelebilir tetikte bekleyin

yine son kez yazalım

bence dubois kesin olarak takımda kalmalı (kendisi süre alamayacağını düşünüp ayrılmak istiyorsa yapacak bir şey yok tabii)

boey'i 1. sınıf yedekler. hatta ve hatta sol beki de mis gibi yedekler.

kendisinin yokluğunda sağ bekin 1. yedeği orijinal sağ bek bile olmayan Kaan,
sol bekin birinci yedeği ise Kazımcan oluyor.

Dubois yerine kesinlikle Bakambu ile vedalaşılmalı.

Forvet rotasyonu için İcardi-BAY-Halil yeterli olur, hatta zaman zaman Zaha bile oynar. Cidden yani hangisinin yerine Bakambu oynasın istersiniz? Şu anki duruşu ile tamamen boş küme kendisi.

Hatta ben Miçö'nün de kalmasını isterim ama Mertens ve Oliviera'ya teklif olur mu bilemedim.

Sanchese nasıl 9 veriyoruz stoper değil mi bu? Nelson da gitmiyor ise? O paraya daha iyi, alternatif OS alsak daha iyi olmazmiydi ?

Hakan Motzingfield daha iyi bir Hakan icin bekletilebilir bence

Sanchez direkt yedek nelson var.N dombele toparlayana kadar yedek toparlarsa oliviera ile rekabet eder.Yerli kuralını etkilemez.Zaha Tete Ziyech Kerem ilerideki 3 kişilik yer için rekabet eder.Tete bence yedek bekler.Zaha Kerem Ziyech oynar.Belki bazı maçlar 442 ye dönülüp 4 ü de oynar Zaha 2. Forvet

Yedek adama mi 9 milyon verdik ?

Haluklar'a noldu baskın yayın açacak yüzü bulamadılar mı bu işler öyle taraftara racon kesmekle olmadığını öğrenmişlerdir.
akşama hazırlık yapıyorum - tüm küfürlerimi dizeceğim odamda geri viteslerini dinlerken...

inşallah dün olduğu gibi millet chatte yapıştırır gerektiği kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt