Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.358
- 72.931
- 5.188
Temposu olmasa da tekniği ve yeteneği fazlafazla yeter lige. Cl için ekstra motive olacaktır. Bence toparlama ihtimali var ndombelenin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer oyunuz iyi kötü oturursa şu kısıtlı zamanda - birazda ekstra performans çıkarsa ortaya ve Kopenhag galibiyetiyle - UTD deplasmanından 1 puan çıkarırsak (asla kolay demiyorum - ama imkansızda görmüyorum) o moral ve moment ile içerideki ilk maçta 1 puan çıkarırsak bayernden ve ilk 3 maçta 5 puan olursa bence tadından yenmez.bayern'e karşı nasıl çıkarsak çıkalım her türlü çok zor içerde 1 puan alabilirsek süper
BakambuGüle güle Dubois
Maalesef, kufur etmeden dusuncekti.@Recep Timur @Alper Altun Hüsnü komiser çok pismanmis, dönmek istiyormuş

Forvet yokBakambu
miço+dubua yı düşYeni isimlerle beraber kadro değerimiz 252m euro oluyor. Bir Türk takımı için uç değer. Yönetimin emeğine sağlık![]()
adamın profilinde 6 da var 8 de var çakmada olsa 10 pozisyonuda var...26 yaşında..Temposu olmasa da tekniği ve yeteneği fazlafazla yeter lige. Cl için ekstra motive olacaktır. Bence toparlama ihtimali var ndombelenin
CL devam etmezsek bencede - edersek sezon sonu için söz keseriz gibime geliyorNelssonu devrede kesin satacagiz
Yaklaşık 240m euro civarı oluyor ki yine rekormiço+dubua yı düş