Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele'yi sene başından beri çok istiyordum. İyi bir transfer. Taraftarın gereksiz baskısı yüzünden belki de bu kadar geç katılıyor takıma. Bazı hedefteki oyuncular araplar, italya takımları ve ingiliz takımları yüzünden gerçekleşmedi. Ama Ndombele potansiyeli ve yeteneği fazla olan bir futbolcu. Takımla uyum sağlayıp gereken geri dönüşünü bizimle yapacaktır.

bayern'e karşı nasıl çıkarsak çıkalım her türlü çok zor içerde 1 puan alabilirsek süper
Eğer oyunuz iyi kötü oturursa şu kısıtlı zamanda - birazda ekstra performans çıkarsa ortaya ve Kopenhag galibiyetiyle - UTD deplasmanından 1 puan çıkarırsak (asla kolay demiyorum - ama imkansızda görmüyorum) o moral ve moment ile içerideki ilk maçta 1 puan çıkarırsak bayernden ve ilk 3 maçta 5 puan olursa bence tadından yenmez.

içeride Man UTD ile final oynarsın ama Kopenhagı da ben yabana atmıyorum. haftasonu izlediğim bayern ve man utd a bakınca grup her şeye gebe.

ET şapkasını önüne koyup düşünmeli, güzel başlayan transfer dönemi nasıl bu halde bitebilir ve biz nasıl Ndombele'yi alabiliyorken o çöp herifi o kontrata tercih edebiliriz diye. Resmen 11 milyon euro'yu çöpe atıyorduk. Allah'tan taraftar hızlı reaksiyon verdi. Es kaza şampiyon olursak taraftarın bu hamlesini de yazarlar.

Stopere 9 milyon euro verebildiğimize göre demek ki çift hane ödeyebilecek kadar paramız da varmış. Olması gereken gerekirse stopere kiralık miralık uydurup orta sahaya gömmekti parayı ama Ndombele'ye şükredecek konuma geldik. Yok Verratti, yok Amrabat vs diye diye 3 ayı boşu boşuna yedik.

Ramos olayına ise hiç girmiyorum. Ramos Nelsson gitse bile tartışılabilecek bir transfer idi. Üstüne Nelsson'un kaldığı kesinleşmişken Ramos denen paragöz it herif biraz daha indirim yapsa onu alıp Nelsson'u ciddi ciddi yedek yapıp eldeki en değerli oyunculardan birinin piyasasını da yok edecektik.

5/10 bir transfer dönemi, o da Zaha vs sebebiyle...

Temposu olmasa da tekniği ve yeteneği fazlafazla yeter lige. Cl için ekstra motive olacaktır. Bence toparlama ihtimali var ndombelenin
adamın profilinde 6 da var 8 de var çakmada olsa 10 pozisyonuda var...26 yaşında..

bende sağlam hamle yav.

Cherif Ndiaye, Kızılyıldız'a transfer oldu. Yukatel Adana Demirspor bu transferden bonuslarla birlikte toplamda 5 milyon euro bonservis elde edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt