Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur başlığında hiçbir kural dışı mesaj yazmamış olmama ve son mesajımda istifaya çağıranlar yanlış yapıyor dememe rağmen konuya mesaj yazmam engellenmiş. Kendi fikrine karşı fikir görmeye tahammül edemeyen yetki sahipleri foruma girmeden mastürbasyonlarını yapıp gelirlerse daha adil bir yönetim gösterirler diye düşünüyorum.

Ulan şaka maka vecihiden iyi kurtulduk hee gece telefonu yeni almasam fırlatırdım duvara.

yönetim güzelinden bi bu yavsakların akreditasyonlarını iptal etmeli
zamanında ft'nin kolpacıları ifşaladığı tarzda güzel bir videoda yayınlanabilir ek olarak

nefret ettim şu son 1 ayda alayından

şunu yazdığımda bana sallayanlar vardı yine! nereden çıkardın yok öyle birşey diye
akıllarınca yönetimi eleştirecekler

bazen tımarhanelik oluyor bura
Paredes ismini bende istemiştim ama hem 6 hem 8 olduğu için; ara sıra Lucas'ı yedekleyebilir diye, görünen ne 6 ne 8 gibi şuan, memnun değiller...

Erden Timur başlığında hiçbir kural dışı mesaj yazmamış olmama ve son mesajımda istifaya çağıranlar yanlış yapıyor dememe rağmen konuya mesaj yazmam engellenmiş. Kendi fikrine karşı fikir görmeye tahammül edemeyen yetki sahipleri foruma girmeden mastürbasyonlarını yapıp gelirlerse daha adil bir yönetim gösterirler diye düşünüyorum.
Burası transfer forumu şikayet için uygun değil maalesef bundan da ceza yiyebilirsin...

Sarı kırmızı renklere gönül vermiş isyankar yangıncı renktaşlarıma gönülden saygılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Davinson'ın gelmesi Nelsson'ın son dakika ayrılığı anlamına gelebilir mi diye düşünmüyor değilim. Böyle bir olay olmazsa bence tarihimizin en iyi transfer dönemlerinden birini geçirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt