- 5 Eylül 2014
- 80.098
- 62.740
- 4.283
kaplan belgeseli çıkacak mı bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi mi soruyorsun, internet oldugu icin anlayamadim. Gene de cevaplayayim. Hayvan oglu hayvan. Ugur Karakullukcu'nin gizli 8 numara adayi icin uydurdugu tabir.HOH topçu ne demek?
HOH ne anlama geliyor
kaplan belgeseli çıkacak mı bugün
kamp gormedıysendombele sanırım totnımla yurtdışı kampına katılmamış ama kamp bittikten sonra antrenmanlara katılmış gibi gördüm resimlere haberlere göre
yani kamp görmemiş diyebiliriz
Welcome to Ndombele!
Yanlız hem Lucas hem Tanguy, tam büyük takıma yakışan "defansif oyuncular".
Ofansif kabiliyetleri, Dribling'leri iyi olan çift yönlü Box2Box.
Oyuncu resmi oyuncumuz oldugu anda katiliyorum.Ndombele yerine ndombili yazmak yasaktır.
Yönetim
paredes-gravenberchkaplan belgeseli çıkacak mı bugün
Ndiayenin 5x haliNdombele oyun tarzı olarak kime benziyor? Pasör mü dinamik, mücadeleci mi B2B mi yok mu izleyen
Ben de baya şüpheleniyom böyle bi şeyden. Atletizmiyle baya iş yaptığı için sakıncalıkolombiyalılarda bu olay var heralde ya falcao için de var deniyordu
inş yoktur diyelim
kariyerine de baktım normal yaşta oynamaya başlamış gibi görüküyorBen de baya şüpheleniyom böyle bi şeyden. Atletizmiyle baya iş yaptığı için sakıncalı
Gerçi böyle net mağara olan heriflerin tipinden anlaşılıyor bunda öyle bir durum yok. Son maçından bi fotoğrafı:
![]()
Hoca tutmak istiyor. Rotasyonunda yer verecek.lo celsoyu niye vermedin pezeveng tot
İnbenim açımdan ferdi harici fark yaratan türk yok