Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.743
- 18.555
- 1.113
Devre arası Nelsson'u PL'de küme düşmeme yarışında olan bi kulübe €25m'ye çakıp Davinson'u yerine monte edeceğiz... Bir de şu Ayberk Karapo denen çocuk alınır hakkaten iyiyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kaynak yasak kardesim
sil yoksa ceza yersin
Bu ne yav
Yakup yasak mi?
evet kardesim
daha fazla detay vermek isterdim ama bu mala küfür edip ceza almak istemiyorum
Kamplara katılmış, antrenmanlara da katılıyormuş. Maç eksiği dışında bir sıkıntısı yok gibi.Kamp yapmadiysa biraz zaman alacak oynaması ama ligi kazanmak için bile OS transferi gerekliydi Yoksa CL'ye yetişecek gibi durmuyor Ndombele.
Galatasaray kısmında benim de içime sinmeyen her şeyi konuşmuşlar. Baya iyi program olmuş.
Ndombele bana melo yu hatirlatiyor. Fizik, hirs ve kafadan kontakt. Melo da bidon olarak geldi kral olarak gitti.
Nelsonun suratindaki mutsuzlugun/nursuzlugun dinmesi adına,ocakta gidebilmesi ihtimali adına,şl de 3 lü defans oynama gücümüz olabilitesi adına almış olabilir miyiz sence?Alınmamış olsa busefer niye almadık diyebiliyoruz bizler biliyorsun.Omar colleyin djikunun falan oynadığı ligde sanchez epey iyi olur ama yine aynı soru, biz niye en önemli mevkiye direk adam alıyoruz ? Zaha-kerem şimdi de nelsson- davinson. Stoper lazimdi ama alternatif biri lazimdi
erden timurun
istifa edecegini düsünüyorum