Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası Nelsson'u PL'de küme düşmeme yarışında olan bi kulübe €25m'ye çakıp Davinson'u yerine monte edeceğiz... Bir de şu Ayberk Karapo denen çocuk alınır hakkaten iyiyse

Ndombele ile Ndiaye o kadar da birbirine benzemiyor bence. Lyon dönemi nispeten çok daha iyiydi defansif anlamda ama yıllardır o profilde birisi değil. Topla dikine gitme konusunu diyorsanız zaten 5 değil 10 gömlek üstü de olabilir. Defansif olarak büyük bir katkı bekliyorsanız üzer. Lucas ile çok iyi tamamlayıcı olacaklarını düşünüyorum. Umarım son dönem tembelliğinden burada kurtulur da ağzımızın suları aka aka izleriz kendisini.

1693843283087.png

Kamp yapmadiysa biraz zaman alacak oynaması ama ligi kazanmak için bile OS transferi gerekliydi Yoksa CL'ye yetişecek gibi durmuyor Ndombele.

Galatasaray kısmında benim de içime sinmeyen her şeyi konuşmuşlar. Baya iyi program olmuş.

Elmas zamanı bonservis ödeyip düşük maaşlı genç oyuncular alınıyordu, Yola böyle başladık en azından. Çoğumuzun üzerinde hem fikir olduğu bi durumdu bu.

Bugün, bonservis vermeyip yüksek maaş vererek oyuncu almaya çalışıyoruz

O gün o planı destekleyenlerin, bugün bu planı da desteklediklerini görüyorum ve harbiden şaşırıyorum.

Elmas dönemi Euro 10 Tl falandı galiba.
Bugün 29 Tl

videoda söylenildiği gibi bize 3 mevkiye transfer lazımdı + rashica icardi ve icardiye yedek.

Öyle bi ön alan kurduk ki Sergio gereksiz adam oldu. taşıyamaz bence yani ön hattı.

Ndombele bana melo yu hatirlatiyor. Fizik, hirs ve kafadan kontakt. Melo da bidon olarak geldi kral olarak gitti.

Omar colleyin djikunun falan oynadığı ligde sanchez epey iyi olur ama yine aynı soru, biz niye en önemli mevkiye direk adam alıyoruz ? Zaha-kerem şimdi de nelsson- davinson. Stoper lazimdi ama alternatif biri lazimdi
Nelsonun suratindaki mutsuzlugun/nursuzlugun dinmesi adına,ocakta gidebilmesi ihtimali adına,şl de 3 lü defans oynama gücümüz olabilitesi adına almış olabilir miyiz sence?Alınmamış olsa busefer niye almadık diyebiliyoruz bizler biliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt