Transfer Nöbeti #20 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.

sanchez'in maaşı 3m euro altında değildir bence

Utd yayıncıları "Oi m8 they got Dombele too....oi oi oi " diyen yok mu henüz...

Transfermarkt'ta ayni takimdan alabilecegimiz stoperlere ve orta sahalara baktim. Piyasa degeri olarak Ndombele ve Sanchez'den daha yüksek degeri olan bir ikili bulamadim.

Tottenham forumlarini taradim. Konu cok acik ve taraftarin ozet gorusu
1- Sanchez; yetenegi kisitli ama gitmemeli. 2 stoperden biri sakatlanirsa eldeki tek yedek derler
2-Ndombele: sevinc cigliklari atiyorlar. Istanbuldaki saglik kontrolu kondisyonb testi icermesin umarim diyende var. Kiralikta olsa gidiyor ta diye sevinen de. 1 olumlu yorum yok.
Ndombele mental rehabilite gecirirse harika yoksa pek faydasi olur mu tartisilir.
Mentallik pek bi durumu yok, savunma 0, çalışkanlık agresiflik 0, yetenekli halısaha topçusu gibi beli dönmeyen teknik bir adam. Daha önce de dediğim gibi bence sadece 10 numara oynar, savunma katkısı sertlik açısından Sergio’yu aratır, tek başına 8 oynaması bence imkansız Avrupa’da..

Ndombele ve Sanchez'i UEFA listesi için yetiştirmek önemliydi. Olası yerli eklemeleri 15 eylüle kadar yapabiliriz. Salih,Zeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt