- 26 Ocak 2021
- 41.059
- 40.309
- 3.078
Oyuncumuza hakaretten raporu bastım yine de sağol bilgilendirme için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncumuza hakaretten raporu bastım yine de sağol bilgilendirme için.
Bu Nelsson kendine çeki düzen vermezse Sanchez net formayı kapar bu arada.
Hangi sezon baz alındı?
22/23 sezonuHangi sezon baz alındı?
Sen mi bakıyorsun? Biraz genele yayar mısın son 3 sezon vs?22/23 sezonu
karakullukcu baktı az once yayında üstad oradan aldım ekran görüntüsüSen mi bakıyorsun? Biraz genele yayar mısın son 3 sezon vs?
Birden fazla oyuncumu bekliyorsun admirim?Bakalim ucaktan kimler cikacak
ugur karakullugu sevmem ama yayında amrabat bize carsamba söz vermıs sonra caymıs dediydiAmrabat’ın beklendiğine ben de inanıyorum.
Fenerbahçe ile iş birliği yapan şerefsiz Manchester United kulübü hem onlara iş yaptı hem de Amrabat işimizi bozdu.
Amrabat hırbosu da Casemiro’nun arkasında beklesin artık.
Nelson un gitme ihtimali var normalUlan bonservisi stopere mi gömdük enterasan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yayın yok mu yaw
Herkes abisi gibi adam gibi adam olamıyorugur karakullugu sevmem ama yayında amrabat bize carsamba söz vermıs sonra caymıs dediydi
buyuk ıhtımal erden başkan amrabatı kopardım sandı
Ucakta ekstradan bir kisi daha varmis dedi scofield, ama ismi belli degil.Birden fazla oyuncumu bekliyorsun admirim?
dün sırf erden timuru boklamak için binbir yalan binbir iftira atıldı okan hoca veto etmişte erden timur kafasına göre alıyormuş gibi binbir pislik yapıldı adama
taaa başak döneminde istemiş olmamış
x.com
x.com
Nasıl alacaksın 1 yabancı kontejanı var şu ankeşke ndombele bonservissiz vecino ve sanchez 3 lusunu alsaydık..vecıno fızıklı adam katkı verırdı.bonservıssız almak sartıyla uygun rakamlara tabı..
YouTube ta extra futbol diye bı kanal veriyoryayın yok mu bulamadım